Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Talalkoztatok mar ilyen...

Talalkoztatok mar ilyen anyaval? Nem tudom hova tenni! Valoban szorongana?

Figyelt kérdés
Szoval ismerek egy anyukat, a ygerekeim egy bolcsibe jartak, most egy oviba. Kozben o megint terhes lett, megszulte a babat es azt mondja szorong. De az anyuka egy ugazi diva. Csinos, vekony, jar edzeni, haja minden nap belove, szep smink, 90%-ban magassarku, parfumillat stb. A gyereke messze a legjobban oltozott, legszofisztikaltabb a csoportban. Ismerosok vagyunk a facebookon is, latom, hogy csomo mindent megcsinal amire en keptelen lennek. A munkahelyem atkoltozott, ugyhogy egy darabig egy iranyba megyunk ezert el szokott dobni kocsival, addig beszelgetunk. Azt mondja mostanaban, hogy be van fordulva, szorong, nehez volt a terhessege, meg a szules is, meg faradt. De en nem ertem. Aki depis, faradt az nem ugy nez ki minden nap, mintha egy magazinbol lepne ki. Finoman celoztam ra, hogy nem mondanam meg a kulseje miatt. Annyit mondott, hogy mindig is torekedett arra, hogy jol nezzen ki, neki ez a sztenderd, ebbol nem ad alabb gyerek vagy betegseg ide vagy oda. De akkor talaln megsincs annyira befordulva nem? Hiszen aki be van azt nem erdekli a kulseje.
2016. nov. 7. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Ne haragudj, de ennek a kérdésnek semmi értelme!

1. Nem szoronghat azért, mert jól néz ki?

2. Honnan tudjuk, hogy szorong-e vagy sem?

2016. nov. 7. 20:31
 2/14 A kérdező kommentje:

1. Szerintem nem jellemzo az hogy valaki torodik magaval ha be van fordulva es szorong.

2. Onnan tudom hogy szorong hogy monda

Mindket kerdesedre ott a valasz a leirasban

2016. nov. 7. 20:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Megközelíthetjük úgy is a dolgot, hogy az is lehet a szorongás egyik kivetülése, hogy ennyire toppon van külsőre.

Esetleg attól fél,hogy elhagyják. Talán nem érzi igazán nőnek magát a férje mellett.

Önértékelési probléma? Ki tudja? Mi az oka?

Valjuk be .Ha egy férfi igazàn szereti a nőt szereti smink nélkül kócos hajjal mackónadrágban is.

2016. nov. 7. 21:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Evek ota ismerem, mindig ilyen volt. Azt mondta, hogy a terhessege vegen kezdett szorongani. Nekem az a fura, hogy ennyire tartja magat 2 gyerek mellett, ugy, hogy be van fordulva. Vagy ugy kene erteni azt, hogy neki ez a kulso a sztenderd, hogy olyan alap neki, mint masnak az eves pl?
2016. nov. 7. 21:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Segíts neki. Azért, mert valaki toppon van külsőleg, attól még bent össze lehet törve.
2016. nov. 7. 21:27
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez olyan furi. Vagy nem? Azok az anyukak akiket en ismerek es befordultak szules utan nagyon le vannak epulve kulsoleg. Ha nem mondja sose jovok ra, mert azt gondoltam, hogy aki lelkileg rendben van, az torodik magaval stb. (Raadasul elegge jomoduak, szoval e miatt se gondoltam volna, hogy gondja van) Szivesen segitenek neki amugy, mert jofej.
2016. nov. 7. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Az utóbbi időben én is nagyon szétcsúsztam, folyamatos szorongás, nagyon rosszul vagyok lelkileg, totálisan magam alatt. Azóta még többet sminkelek, körmömet festegetem. Egyszerűen leköt, eltereli a figyelmem. Ezért kreatívkodok is (gyöngyfűzés). Pszichológus is javasolta. Nem fura.
2016. nov. 7. 22:14
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Én hiszek neki. Amikor én pszichológushoz jártam, a közvetlen (főleg baráti) környezetem el sem hitte. Egy folytában azt kérdezgették, hogy ez csak ugye vicc, beszélgessek velük, arról beszélgetek a pszichológusommal, hogy nem kaptam pont olyan magassarkút, mint amilyet akartam.

Egy szóval rajtam sem látszott. Nem sírtam előttük, nem nyavalyogtam.

Így visszagondolva, akkor még inkább nőies akartam lenni. Élveztem, hogy a készülődés elvette a figyelmemet olyan dolgokról, amikről a főzés például nem tudta. Szerettem kilépni és a külvilág felé azt mutatni, hogy mennyire jól vagyok. Talán azért mert az akartam lenni, és ameddig tudtam, hogy mások annak látnak, egy pillanatra én is elhittem.

Szerintem ez semmit sem jelent. Attól, hogy valaki jól néz ki, még lehet nagyon szomorú. Attól, mert valaki gazdag, lehet beteg, stb...

Persze értem, hogyha annyira szorong, akkor miért ad ennyire a külsejére? Talán pont azért, mert neki ez egy biztos pont, jobban érzi magát, vagy ki tudja, miért csinálja? Erről megítélni a lelkivilágát nem lehet!

2016. nov. 7. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem fura, te látod rosszul a helyzetet szerintem. Beszélgess vele, próbáld megerteni, ne itelkezz azzal, hogy 'jól néz ki és van pénze, hogy lehetne bármi baja?'

Arról nem is beszélve, hogy ha világ életében adott magára, akkor neki rutinból 10 perc úgy kicsípnie magát, ahogy másvalaki másfél óra szenvedés után néz ki, aki ritkán sminkel meg lövi be a haját.

2016. nov. 8. 05:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Meg anno kerdeztem tole mennyi ido alatt keszul el, es mondta hogy neki masfel ora reggelente. (Csak neki). Amugy megprobalok beszelni vele, hogy segithetek e neki valahogy, nehogy rosszabb legyen.
2016. nov. 8. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!