Talalkoztatok mar ilyen anyaval? Nem tudom hova tenni! Valoban szorongana?
Ne haragudj, de ennek a kérdésnek semmi értelme!
1. Nem szoronghat azért, mert jól néz ki?
2. Honnan tudjuk, hogy szorong-e vagy sem?
1. Szerintem nem jellemzo az hogy valaki torodik magaval ha be van fordulva es szorong.
2. Onnan tudom hogy szorong hogy monda
Mindket kerdesedre ott a valasz a leirasban
Megközelíthetjük úgy is a dolgot, hogy az is lehet a szorongás egyik kivetülése, hogy ennyire toppon van külsőre.
Esetleg attól fél,hogy elhagyják. Talán nem érzi igazán nőnek magát a férje mellett.
Önértékelési probléma? Ki tudja? Mi az oka?
Valjuk be .Ha egy férfi igazàn szereti a nőt szereti smink nélkül kócos hajjal mackónadrágban is.
Én hiszek neki. Amikor én pszichológushoz jártam, a közvetlen (főleg baráti) környezetem el sem hitte. Egy folytában azt kérdezgették, hogy ez csak ugye vicc, beszélgessek velük, arról beszélgetek a pszichológusommal, hogy nem kaptam pont olyan magassarkút, mint amilyet akartam.
Egy szóval rajtam sem látszott. Nem sírtam előttük, nem nyavalyogtam.
Így visszagondolva, akkor még inkább nőies akartam lenni. Élveztem, hogy a készülődés elvette a figyelmemet olyan dolgokról, amikről a főzés például nem tudta. Szerettem kilépni és a külvilág felé azt mutatni, hogy mennyire jól vagyok. Talán azért mert az akartam lenni, és ameddig tudtam, hogy mások annak látnak, egy pillanatra én is elhittem.
Szerintem ez semmit sem jelent. Attól, hogy valaki jól néz ki, még lehet nagyon szomorú. Attól, mert valaki gazdag, lehet beteg, stb...
Persze értem, hogyha annyira szorong, akkor miért ad ennyire a külsejére? Talán pont azért, mert neki ez egy biztos pont, jobban érzi magát, vagy ki tudja, miért csinálja? Erről megítélni a lelkivilágát nem lehet!
Nem fura, te látod rosszul a helyzetet szerintem. Beszélgess vele, próbáld megerteni, ne itelkezz azzal, hogy 'jól néz ki és van pénze, hogy lehetne bármi baja?'
Arról nem is beszélve, hogy ha világ életében adott magára, akkor neki rutinból 10 perc úgy kicsípnie magát, ahogy másvalaki másfél óra szenvedés után néz ki, aki ritkán sminkel meg lövi be a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!