Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Talalkoztatok mar ilyen...

Talalkoztatok mar ilyen anyaval? Nem tudom hova tenni! Valoban szorongana?

Figyelt kérdés
Szoval ismerek egy anyukat, a ygerekeim egy bolcsibe jartak, most egy oviba. Kozben o megint terhes lett, megszulte a babat es azt mondja szorong. De az anyuka egy ugazi diva. Csinos, vekony, jar edzeni, haja minden nap belove, szep smink, 90%-ban magassarku, parfumillat stb. A gyereke messze a legjobban oltozott, legszofisztikaltabb a csoportban. Ismerosok vagyunk a facebookon is, latom, hogy csomo mindent megcsinal amire en keptelen lennek. A munkahelyem atkoltozott, ugyhogy egy darabig egy iranyba megyunk ezert el szokott dobni kocsival, addig beszelgetunk. Azt mondja mostanaban, hogy be van fordulva, szorong, nehez volt a terhessege, meg a szules is, meg faradt. De en nem ertem. Aki depis, faradt az nem ugy nez ki minden nap, mintha egy magazinbol lepne ki. Finoman celoztam ra, hogy nem mondanam meg a kulseje miatt. Annyit mondott, hogy mindig is torekedett arra, hogy jol nezzen ki, neki ez a sztenderd, ebbol nem ad alabb gyerek vagy betegseg ide vagy oda. De akkor talaln megsincs annyira befordulva nem? Hiszen aki be van azt nem erdekli a kulseje.
2016. nov. 7. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem az összefüggést a kettő között, pontosabban azt nem értem, hogy miért is zárná ki egyik a másikat.

Én is hasonló típus vagyok azt illetően, hogy rajtam szinte soha senki nem látja ha mélyponton vagyok. A reggeli sminkkel együtt felpingálom magamra a derűs mosolyt is, elvagyok vele egész nap. Csak a férjem tudja mennyi sötét napom van, amikor bénának, ügyetlennek, rossz anyának érzem magam. (főleg mensturáció közeli napokon...)

2016. nov. 8. 11:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Ertem. Hat az en ismerettsegi koromben senki nem ilyen anyuka. Talan csak ezert volt fura.
2016. nov. 8. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy,szorongo es egy depressziós ember nem ugyanaz. Egy mely depressziós tényleg nem ad magára, sőt az ágyból sem kel föl.

A szorongás más tészta...

Persze a kettő együtt is előfordulhat.

2017. márc. 30. 04:25
 14/14 anonim válasza:
100%
Én egy kis féltékenység, irigység ízét érzem részedről a dologban.
2017. ápr. 5. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!