Anyukák, valóban nem jó ez így? Túl sokat foglalkozom magammal? Én nem érzem így!?
Parom szerint attól, h anyuka vagyok még ugyanugy nő is es fiatal is (23éves) van 1 egy éves lanyunk es nekem regóta van műszempillám és műkörmöm. Amúgy nem festem magam, nem.hordok kihívó ruhákat ! De ezt a 2 dolgot szeretem
A muszempillamat megszolta a vedono , h minek az egy édesanyának.
Amúgy csak havi 1x járok szemoldokot szedetni, akkor csinaljak meg a szempillamat. Tehát ez az én idő meg amikor hetvegen parom reggel atveszi a.kicsit akkor ha nincs sok takaritani való tornázok fél órat.
De szepen fogalmaztam a védőnő kérdését.. nagyon lenéző.
Terhessegem alatt csak az 5.honapig volt szempillám es mukormom egy hónappal tovább. Csak nem rég óta van ujra mind a ketto. Persze kormom rovidebb.
De valóban ugy kene kineznem, mintha csak anyuka lennék es nő/ feleség már nem is?
Parom szereti h ilyen vagyok es foglalkozom magammal.
NEM bevédést kerek/várok, hanem.őszinteséget persze normális, emberi stílusban!
Ti adtok magatokra? Mennyit?
Miről szól az a kis én időtök??
Most bűntudatom.kéne legyen állítólag , de nincs.. ellátom a gyerekem nem megy a rovására:(
A mi vedononk is nagyon csinos, neki is ket gyereke van. Nekem akkor nyert szimpatiat, mikor kiszokott a kapun a kutyam es olbe visszahozta. A macskam meg be szokott maszni az autojaba es simogayja addig a sofor amig bent van :) Sogornom meg akarhanyszor jon, belerug.
Egyetertek veled, a lepontozok szoktak panaszkodni, hogy megcsalta a ferjuk. Szerintem az a havi egy nap nem sok.. plusz en meg vasarolni is szoktam uj ruhat ilyenkor. A masik nap pedig arra kell, hogy kettesben legyek a ferjemmel. Mult honapban utcabalon voltunk, most majd a Hintoba megyunk Bogacson a baratainkkal egy estere. Szeretjuk azt a helyet, mert a kedvenc mulatos zeneink szolnak minden even es mar torzsvendegek vagyunk :)
A 2. Oldalt veletlen kihagytam , amugy felpontoztalak benneteket. Nekunk is van ez meg az a sexshop-ból. 😶😶 es nekem bejon.. meg sztem paromnak is. Feldob minket. Nem hagyom h ezt csinalja a vénasszony , mert igazatok van akkor sosem száll le rólam. Az sem sok ido amit te toltesz el szepseg szalonban , nekem hal istennek egyenes a hajam pl. Meg nem jarok sokat fodraszhoz csak 4 havonta talán ha nem 5 :)
Ez a macskás vedonos sztori csúcs komolyan... egyik szavával ütötte a másikat!!!!:D
Dehogynem az vagy. Ugyanúgy, ahogy a tanfolyamos csitri, aki már sokadik oldalon nyomja. Ő is idejár önigazolni, mert a környezetétől nem kapja meg a támogatást, és túl gyerek még, hogy ezen továbblépjen.
Egy érett személy magasról tesz arra, hogy a szomszéd Mariska vagy a védőnő milyen véleménnyel van a külsejéről. A nőiességét nem like-okban méri és az anyaságának milyenségét se a gyik oldalán szavaztatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!