Megtartsuk vagy Ne? Többi lent.
A párom teherbeesett, nem volt betervezve. Jelenleg másfél hónapos, dönteni tiszta ésszel nem tudunk.
Jelenleg mind a ketten tanulunk, párom most végzi az érettsegit, én jövőre fogom,
S egy-egy szakma legalább tervbe van, lassan 4éve vagyunk együtt meglepett minket a dolog, váratlan jött. Bejövő anyagi helyzetünk nincs, jelenleg édesanyámnál élünk (60) szegényebb körülmények között. De én(F) nem szeretnék abba "hibába" esni hogy idősebb korban jön a gyerek, és mikor felnő, nem leszünk hozzá megfelelően fiatalok:-) testben-lélekben.
Az anyagiakat talán tudnánk vállalni, a szüleink támogatásával. Hébe-hóba suftni munkát végzünk.
Várom a segítségeteket!
20/F 19/L
Kiegyensúlyozott megfelelő kapcsolatban élünk.
Ui.: Fontosabbak a tanulmányok, az életben elért cél(karrier) , mint a saját gyermeked esetleges születése?
Esetleg "éljük ki" magunkat?
Köszönöm
Köszönöm a segítőkész kommenteket!
Tovabbra is várjuk:-)
Fontosabbak a tanulmányok, az életben elért cél(karrier) , mint a saját gyermeked esetleges születése?
erre a legjobb válasz szerintem az, hogy nem kell szembe állítani a kettőt, baba mellett is lehet tanulni, plussz nem lesz mindig csecsemő, jön az ovi, suli, és a karrierre is marad időtök.
Szia.
Figyelj. Én 18évesen estem teherbe, mehtartottuk. Azóta már jön a második baba, pedig mi is kb olyan körülmények közt voltunk, mint ti
Azóta minden szuper. Tanulni gyerek mellett is lehet. Az anyagi része neccesebb, azt kell hogy megoldjátok, mert nem olcsó mulatság beszerezni mindent a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!