Anivagyok kérdése:
Babóca már nem szopizik a cicim mint az üres tejes zacskó. Plasztikán kívül valami tipp ami kicsit feszesítené?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 13:32
2/7 anonim válasza:
Tornák, krémek, hideg-meleg váltott vizes tusolás és társaik a megnyúlt bőrt sajnos nem tudják "visszacsinálni". 😞
5/7 anonim válasza:
Szia! Én is megszenvedtem vele,a plasztikázás is megfordult a fejemben,de szerencsére nem tettem meg,3 év elteltével olyan mint előtte.
6/7 anonim válasza:
Bocsánat az offért, meg átérzem a kérdező helyzetét, nehogy megharagudj kedves kérdező, de de jót nevettem a Bogyós poénon :) Röhögve megyek aludni :) Köszi :)
7/7 anonim válasza:
Feleségem csak az egyik melléből szoptatott. Amelyikből szopott a kölök az egész szépen visszanyerte a formáját 1-2 évvel később. Amelyikből nem szoptatott, az maradt lógós.
Egyébként meg legyél büszke rá,ez az élet rendje. Egy gyerek sokkal többet ad, mint egy feszes mell. A plasztikát én sem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!