Nem tud hason lenni 5 hónapos babám mert bukós és amint hasrafordul bukik. Valami tipp?
Kisfiam volt ilyen, sokat bukott, és állandóan köhögött. Kiderült, hogy refluxa van.
Sajnos csak 6 évesen, mire megbolondultunk az óvónöktől, és munkahelyről kirúgtak, mert mindig otthon vagyok a gyerekkel.
Gyerek gasztoenterológusnak megmutatnám. Semmi fájdalmasat nem csinál, de megnyugszol, hogy minden rendben.
Nálunk is ez van.
Észre vettem, hogy bolti bébiételtől a legjobban, azt már nem is adom neki. Még a gyümölcstől is, ha bébiétel.
Amitől nem: gabonás tejpép. De Sinlactól is és tápszertől is.
A gyümölcsöt is kekszes vagy gabonás tejpépbe teszem neki.
Nem szabad egyszerre sokat adni enni és szilárd után nem azonnal a folyadék, hanem várni kell.
Persze ezeket később, tejpépet én 7 hónapos kora után adtam.
Nem tartom jónak az orvos által javasolt (nem jut eszembe a neve) gyógyszert, ami által sűrűbb lesz a gyomorban a kaja.
A Sinlac is sűrítőt tartalmaz és azt vettem észre, hogy nem igazán jó, inkább a tejpép, de abból is csak néhány fajta.
Nestlé, Milumil.
Valaki mondja már meg mi a fenéért pontozták le a választ?
Komolyan csak érdekelne mi rossz van abban, hogy leírom, nálunk hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!