Önkielégítés vs gyerekvállalás?
úgy tudom hogy a spermiumnak idő kell, 1-2 nap mire megtermékenyítésre alkalmas,
nos, az lenne a kérdésem ha tegyük fel a férjem minden reggel önkielégítést végez és este szeretkezünk
"gyerekvállalási szempontból"
akkor mennyivel vagy mennyire csökken le annak az esélye hogy megfoganjon a gyerek?
Lévén a spermiumok feltehetően még nem elég érettek, ugyanakkor tudtommal nem az összes ürül ki az önkielégítés alkalmával.
Tudom, vannak esetek amikor nagyon nem akar összejönni akkor azt javasolják a férfiaknak hogy pár napig semmi és utána szeretkezés.
Nem szeretnék dolgokba belefolyni vagy szapulni a párom sem semmi ilyesmi szóval kérlek csak írjátok le mi a véleményetek, mennyire lehetséges így hogy baba lesz?
??? Nem nagyon értem!
A férjed minden reggel kávé helyett hokizni megy, téged megdug este, de nem is lő tele, csak úgy mellé? És így akarsz te gyereket? Azt nem így kell csinálni!
A másik meg, majd gyerekek mellett is lesz napiindító hokizás? Olyan, mintha egy majommal élnél házasságban!
Így én sem értem.
Kérdésedből, és az előző válaszaidból az szűrődött le hogy szeretnék gyereket. De egy éve megszakításos módszer van????
Mi egy év próbálkozás után kipróbáltuk hogy 1 hétig nem szeretkeztünk és a párom sem nyúlt magához (Férjemnek tanácsolta az orvosa,ő vetette fel hogy próbáljuk ki) ezt kétszer próbáltuk pete érés előtt, a másodiknál teherbe is estem azóta 22 hetes várandós vagyok.
Nos,nemtudom hogy ez segített-e,de az tény hogy előtte szinte minden nap szexeltünk,volt hogy naponta kétszer is.
Ahogyan ezt ‘kipróbáltuk’ megtört a jég :)
Sok sikert!
Amíg a pasid ricsirecsizik, te mit csinálsz?? Sminkelsz mellette a fürdőszoba tükörnél?
Àáá, sírok a röhögéstől! Szerintem a pasid azért kényszeres farokverő, mert nem akar gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!