Önkielégítés vs gyerekvállalás?
úgy tudom hogy a spermiumnak idő kell, 1-2 nap mire megtermékenyítésre alkalmas,
nos, az lenne a kérdésem ha tegyük fel a férjem minden reggel önkielégítést végez és este szeretkezünk
"gyerekvállalási szempontból"
akkor mennyivel vagy mennyire csökken le annak az esélye hogy megfoganjon a gyerek?
Lévén a spermiumok feltehetően még nem elég érettek, ugyanakkor tudtommal nem az összes ürül ki az önkielégítés alkalmával.
Tudom, vannak esetek amikor nagyon nem akar összejönni akkor azt javasolják a férfiaknak hogy pár napig semmi és utána szeretkezés.
Nem szeretnék dolgokba belefolyni vagy szapulni a párom sem semmi ilyesmi szóval kérlek csak írjátok le mi a véleményetek, mennyire lehetséges így hogy baba lesz?
Rendszeres napi ket szex mellet 3 honap alatt terhes lettem
Szal nem lehetetlen a dolog
Jo idoben jo helyen volt az az egy spermium :-D
Ennyi marhaságot összehordani... Simán lesz gyerek így is, nem kell semmit változtatni a módszeren.
Ha nem sikerült hónapokkal később se ott pedig nem az önkielégítéssel lesz baj, hanem valamelyik fél nemzőképességével.
nem, nincs várandósság,
az elmúlt 1 évben csak megszakításost alkalmaztunk
(előtte meg gumit évekig)
meg persze a kérdésben is leírt reggeli dolgok megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!