Nem vállalok. Soha nem vonzottak a gyerekek, és mindig féltem a szüléstől.
És mivel előttem felvetteték, öregkoromra, ha nem a gyereknek adom a pénzt, bőven lesz annyi, hogy egy kényelmes otthonba beköltözzek és utazzak .
Tudom, nem szép dolog, de rengeteg nő van anyai ösztönökkel. És majd úgyis jön a külföldi utánpótlás :) :(
Nem szándékozom szülni.
Viszont nem zárkozóm el, ha a peartneremnek gyerek van, és egy örökbefogadástól sem, de én, nem akarok szülni.
Ha netán terhes lennék, akkor valszeg meggondolnám, de nem tervezem.
Ami lemaradt, kora 30-as nő vagyok.
És már 20 éves koromban sem akartam.
"Tudom, nem szép dolog, de rengeteg nő van anyai ösztönökkel"
Ez hülyén jött ki, úgy értem, szüljenek azok, akik valóban saját gyereket akarnak. Minden tiszteletem nekik, ha ezt megfontoltan teszik.
4-es, amint látom, olvasom, téged igenis érdekel, mások mit gondolnak erről. Vagyis VAN anyai ösztön benned. Gondold át alaposan!
Bocs az offért, nem kotozkodni akartam.
Egyebkent van gyermekem. Sosem amiatt vallaltam, hogy oregsegemre eltartson. Szerettem volna megtapasztalni a szuloseget. Es tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!