Nektek mi a véleményetek arról az anyukáról aki?
Nektek mi a véleményetek arról az anyukáról aki
úgy vállal gyereket hogy szeretne meg tervezi is,
aztán az ember mást sem hall tőle a várandósság 9 hónapja alatt mint folyamatos panaszkodást hogy milyen nehéz meg hasonlók,
aztán meg mikor megszületik még-inkább hogy sokat sír és szinte alig alszanak (ők a szülők) és milyen fáradtak hüp-hüp, meg hogy már mennyibe van a gyerek stb...???
Szóval, röviden, csak én rühellem az ilyen szülőket akik teszik a szépet hogy ők gyereket akarnak vállalni aztán meg mást sem lehet hallani csak hogy panaszkodnak?
Hát ha nem tudja hogy mit vállal be akkor minek vállalja be? Miért nem méri fel mivel jár és mik a kockázatok?
Ha bárki fejjel megy a falnak mi a fenének kell utána panaszkodnia hogy "jaj de fáj a fejem" ???
Ti értitek az ilyet?
Mi a véleményetek róla?
------
u.i.
ismételten mondanám, nem az ellen szólok ha véletlenül becsúszik és az ember nem készült fel rá, bár az is felelőtlenség de néha megesik védekezés mellett is, én arról beszélek amikor tudatosan vállalják aztán mégis csak a sírás megy a kedves anyuka-apuka részéről...
Azért nem szeretném ha ilyen anyám lenne:)
Szerencsére nem ilyen,pedg nem piskóta ő se:)
"Osztrákban például kifejezetten modortalanság!"
Mi? A panaszkodás? Nem tudom, ezt honnan vetted, biztos a szomszéd mesélte, aki kijár "osztrákba" melózni.
Pedig elhiheted, itt is panaszkodnak az emberek, főleg családon belül miért ne tehetnék? Kinek mesélje el az ember a kínját, ha nem a családjának?
Továbbra is azt mondom, hogy egy bizonyos szintig nincs ezzel semmi gond. Ha valaki túlzásba viszi, akkor meg csinálj addig mást. Nem hiszem, hogy fegyvert tartanak a fejedhez, hogy hallgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!