Ha 11 éves fiad ezt mondaná "Anya! Hagyjál már! Ne csókolgassál itt az utcán, ez tök ciki! ", erre hogy reagálnál?
Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 22:30
1/13 anonim válasza:
Ez természetes ilyen korban.
Elfogadnám és nem tenném.
Még vágyik ő az ölelésre, puszikra szeretetre, csak meg kell találni a helyet és az időt. Pl otthon, lefekvéskor.
3/13 anonim válasza:
Szerintem is termeszetes, nem csokolgatnam, ha nem szeretne :)
4/13 A kérdező kommentje:
Igaz ennek semmi köze ahhoz, hogy esetleg szégyellne engem?
2017. júl. 15. 22:39
5/13 anonim válasza:
Nem téged szégyell,csak a viselkedésedet.
6/13 anonim válasza:
Ne vedd a szívedre, ez természetes ebben a korban.
Válaszolva, nem reagálnék sehogy, mert én is tudom, hogy a nagyobb gyerekeknek ez ciki.
7/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem szégyell, ez életkori sajátosság. Ne puszilgasd, ne fogd kézen az utcán, ne igazgasd a haját, ruháját, főleg akkor, ha más gyerek is látja.
Évek múlva kinövi, addig bírd ki!
Egyébként most azt szégyelli, hogy szégyell puszit adni...
8/13 anonim válasza:
Jaj, már előre fáj a szívem, ha arra gondolok, hogy nálunk is eljön ez az idő! Most 4 éves a kisfiam, a világ legfinomabb dolga Őt puszilgatni. És még hagyja házon kívül is, sőt,nagyon igényli is.
9/13 anonim válasza:
Nem szegyell, eletkori sajatossag :)
14l
10/13 anonim válasza:
Bocsánatot kérnék. Eszembe nem jutna ekkora gyereket puszilgatni plánenem az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!