Szerintetek is ciki név az Elza?
Figyelt kérdés
2017. jún. 29. 11:56
1/23 anonim válasza:
Nem. Nagyon szép név. Semmiben sem cikibb, mint a Jázmin, Panna, Panka, Hanna, Anna, Hanga, Amira, Lilien, Linett, Noa, Kiara stb.
Egy szép, méltósággal viselhető, nem újdivatú név.
2/23 anonim válasza:
Kislányos anyukaként Nekem az Elza egyenlő a Jégvarázzsal! :)
3/23 anonim válasza:
Szinte mindenki a Jegvarazsra asszociál. ...
4/23 anonim válasza:
Mire oviba megy, iskolába, nem fognak rá emlékezni :D
A fiam Bendegúz, sok idősebb az Indul a Bakterházat példázta hozzá.... De a fiatalabbak nem is látták a filmet, nem is tudják ki a Regős Bendegúz.. :D
5/23 anonim válasza:
Én a főnökasszonyomra asszociálok, szép nő szép névvel. El is gondolkodtam rajta, hogy ha lenne lányom, szóba jöhetne az Elza név.
Amúgy azt se tudom, mi az a jégvarázs, szóval a mindenki erős túlzás.
6/23 anonim válasza:
Amúgy azért vetettem el végül, mert Joy Adamson regényében így hívták az oroszlánt. Más nem tudja, de nekem fura lenne.
7/23 anonim válasza:
Nem ciki. Nekem speciel pont nem tstszik, de nem értem, miért lenne ciki. A rajzfilm miatt? Volt oroszlán is előtte.
8/23 anonim válasza:
Mi van, nem jók a válaszok? :)))
9/23 anonim válasza:
Ezek szerint nem. Valakinek segített a kielégítetlenségén a lepontozás. Máshol kéne örömet keresni. Bár nem mindenkinek jut. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!