Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is ciki név az Elza?

Szerintetek is ciki név az Elza?

Figyelt kérdés
2017. jún. 29. 11:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
Szegény.
2017. jún. 29. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Én majdnem Elza vagyok, és mostanság Elzának értik, és sokaknak a Jégvarázs jut eszébe. Én csak mosolygok! :)

Különben 35 éve vagyok Eliza! :)

2017. jún. 29. 13:05
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Azért az nemigaz, hogy minden kisgyerekes anyuka a Jégvarázsra asszociál :D Én speciel kizárólag Joy Adamas-re, termsézetvédőként élt, egy kisoroszlánt fogadott örökbe, nevelt fel, majd trenírozott vissza a sajtá, trmészetes közegébe, Elzának nevezte el és rengeteg könyvben örökítette meg az eseményeket. Imádtam a könyveit isgyermek koromban és tiniként is, az "Elza és kölykei", no meg a "pettyes szfinx", az elsőként írt "Oroszlánhűség" mai napig kedvesek a szívemmnek. Így az Elza névről nekem elsősorban az ő fenséges oroszlánja és egy kivételes asszony példamutató életútja az, ami eszembejut, így büszke, nemes névként gondolok rá. Szép. Szívesen adnám.
2017. jún. 29. 13:05
 14/23 anonim ***** válasza:
27%

Érdekes, hogy az Elza szépnek számít itt, de egyszer volt Ezra és azt szinte minden anyuka leszólta. Úgy látszik csak női névben lehet különlegest adni.

Nos, nekem az Eliza jobban tetszik az Elzánál, bár adni egyiket sem adnám. Csúnyának nem mondanám, inkább olyan britt kisasszonyos.

2017. jún. 29. 13:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Az egész Gyakorin nem értem, hogy miért van lepontozós gomb.. Véleményt kérdeztek az meg nem lehet jó vagy rossz. Az VÉLEMÉNY, nem pedig válasz egy egyenletre.
2017. jún. 29. 13:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerinetm szép az Ezra is, bár férfinevet összehasonlítani nőivel felesleges, mégha hasonló is a hangzása. Eleve az Ezra héber eredetű, az Elza meg germán, szerintem teljesn más a csengése, mégha egy betű is az eltérés. Magam nem adnám,bár héber gyökerű a kisebbik fiam neve, nem az a gond, hanem mert hagyományos magyaros hangzatú vezetéknévhez nemigen passzol az Ezra, az Elza nem hangzik annyira idegenül, bár furcsa tud lenni az is egy Szabó után teszem azt.
2017. jún. 29. 13:37
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem például egy dédnagyanyám jut eszembe erről a névről, nem valami rajzfilm. Nem tudtam, hogy ez egy különleges névnek számít a gyakorin.
2017. jún. 29. 14:46
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem ciki, de nagyon divatnév lett mostanában, nekem személy szerint nem tetszik, de nem vállalhatatlan.

Nekem a mamámék tehene jut róla eszembe, őt hívták így.

2017. jún. 29. 17:04
 19/23 anonim ***** válasza:

Nalunk is Elza volt sokaig a tehen (nem egy, oroklodo nev volt, mert bele volt gravirozva az etetojebe)

Szoval mikor berobbant a jegvarazs, es az akkor negy eves kislanyom folyton ezt jatszotta, akkor bizony nem egyszer eszembejutott a csalad leghiresebb Elzaja, ami miatt konnybe labadt a szemem a visszatartott rohogestol.

(bekerult a csaladi legendariumba egy Elza, mert minden fejes elott udvarolni kellett neki, kulonben felrugta apamat)

2017. jún. 30. 09:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de mostanság minden harmadik gyerek vagy Elza, vagy Eliza. :)
2017. jún. 30. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!