Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a vélemenyetek a tejfakaszt...

Mi a vélemenyetek a tejfakasztóról?

Figyelt kérdés

Parom nem szeretne,amit tolerálok. Kicsit rossz lenne ott fekudni a kórházban mig ő jót bulizik mintha mi sem törtent volna

Tudom h megoszlanak.a velemenyek

Ki mit gondol?:)

2017. júl. 8. 20:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Kerdezo, miert felsz ennyire? Bizalom, tudod😉
2017. júl. 9. 14:21
 32/37 A kérdező kommentje:
Te miért nem olvasol? Sokszor én kerdezem parom h nem akar valahova elmenni.. nem. Ha akar elmegy magatol, van olyan. Neha is megyek csajokkal! Ha nem bíznék benne nem várnek gyermeket tőle!! Ő mondta h szte hülyeség a tejfakasztó, amikor a rokonunkról látott egy bulis képet aminek cime: " Tejfakasztó buláj"
2017. júl. 9. 14:26
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd el a kommentjeidet:)) Arrol szol az osszes, hogy TE nem akarod;) Merje o meg ezek utan felhozni!

😂

2017. júl. 9. 15:02
 34/37 A kérdező kommentje:

Ő hozta fel 1 poszt alapjan es EN!nem akarom. ..uhh. van baj

Tudod nem kell belelátni mindenbe valamit, ez már GYK betegseg. És en itt véleményeket kertem a tejfakasztóról. Nem a saját életemről. Csupán mint ti én is leirtam mit gondolod. Csak éb tolerálom h nektek mindegy meg szerintetek jó Ti pedig nem tudjatok elfogadni/ felfogni h sztem hülyeség. Mi az h merjen? Sajnálom ha nálatok az a felállás h egymasnak parancsoltok, mi magunk döntünk vagy ha olyan vagy együtt

2017. júl. 9. 15:05
 35/37 anonim ***** válasza:

Csak azt hogy egy újabb amerikai hóbort ennyit gondolok róla.

De ha valakinek tetszik, akkor csinálja, az ő dolga.

2017. júl. 9. 19:27
 36/37 anonim ***** válasza:
25-el totálisan egyetértek!!!!! Szerintem is egy oltári ba-romság,pont mint a leánybúcsú,legénybúcsú,babaváró buli,névadó,és társai.Ez csak egy indok,hogy bulizzanak,aminek adtak valami nevet,h ne tűnjön kicsapongásnak.a babavárókkal,meg a névadókkal meg olyan érzésem van,h azért vannak,h a babacuccokat begyűjtsék.. ez az én véleményem,szerencsére a férjem is így látja.3.babánkkal vagyok terhes,enem v egyik se,mégis totál boldogok vagyunk.jó,mondjuk mi sose vtunk azok a hatalmas buligépek...
2017. júl. 11. 13:28
 37/37 A kérdező kommentje:

Utolsoval egyetértek mi azert bulisak voltunk de nem a link fajtábol azért .:)

Mi amugy babavarot se tartottunk, az olyan amerikai szokas. Nevetségesnek érezném magam. Meglepett 3 baratnom h atjottem egy szombati delutan , grilleztunk kaptunk kis ajándekot es ennyi..de errol nem tudtam.:) ferjem is ott volt mert jott egyik baratnom ferje es hoztak a kislányukat is.:)

2017. júl. 11. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!