Mi a vélemenyetek a tejfakasztóról?
Parom nem szeretne,amit tolerálok. Kicsit rossz lenne ott fekudni a kórházban mig ő jót bulizik mintha mi sem törtent volna
Tudom h megoszlanak.a velemenyek
Ki mit gondol?:)
Olvasd el a kommentjeidet:)) Arrol szol az osszes, hogy TE nem akarod;) Merje o meg ezek utan felhozni!
😂
Ő hozta fel 1 poszt alapjan es EN!nem akarom. ..uhh. van baj
Tudod nem kell belelátni mindenbe valamit, ez már GYK betegseg. És en itt véleményeket kertem a tejfakasztóról. Nem a saját életemről. Csupán mint ti én is leirtam mit gondolod. Csak éb tolerálom h nektek mindegy meg szerintetek jó Ti pedig nem tudjatok elfogadni/ felfogni h sztem hülyeség. Mi az h merjen? Sajnálom ha nálatok az a felállás h egymasnak parancsoltok, mi magunk döntünk vagy ha olyan vagy együtt
Csak azt hogy egy újabb amerikai hóbort ennyit gondolok róla.
De ha valakinek tetszik, akkor csinálja, az ő dolga.
Utolsoval egyetértek mi azert bulisak voltunk de nem a link fajtábol azért .:)
Mi amugy babavarot se tartottunk, az olyan amerikai szokas. Nevetségesnek érezném magam. Meglepett 3 baratnom h atjottem egy szombati delutan , grilleztunk kaptunk kis ajándekot es ennyi..de errol nem tudtam.:) ferjem is ott volt mert jott egyik baratnom ferje es hoztak a kislányukat is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!