Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a vélemenyetek a tejfakaszt...

Mi a vélemenyetek a tejfakasztóról?

Figyelt kérdés

Parom nem szeretne,amit tolerálok. Kicsit rossz lenne ott fekudni a kórházban mig ő jót bulizik mintha mi sem törtent volna

Tudom h megoszlanak.a velemenyek

Ki mit gondol?:)

2017. júl. 8. 20:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Sztem arra jo, hogy "eldicsekedjenek", de nem ez az igazi szó rá... :) aranyos dolog. Valszleg a páromnak friss élmény lesz ez az apas szülés, mar volt tavaly egy barátjának a tejfakasztojan. Bogracsoztak, soroztek, sztorizott az apuka. Kb azóta szeretne bejönni velem a párom apas szülésre. Olyan ez mint amikor beavatjak egymást vagy nem tudom :) cukik. A pasik máshogy elik ezt meg mint mi mert nekünk nem akkor válik eletszeruve h szülők leszünk hanem valamivel előbb. Valahogy nekik akkor erik be.
2017. júl. 8. 23:46
 22/37 anonim ***** válasza:
28%
2. Gyerekem szuletesenel apa ugy tartott ill a baratok rokonok tejfakasztot h tudta jol, hogy a kicsit lehet atviszik szombathelyre mas nap mert a verkepe nem lett jo( cellben szultem) . Igy is lett de o annyira nem volt kepbe h mast kellett hivjak aki aztan elkesett a munkahelyerol( ausztria) emiat h engem kellett atszallitani szhelyre, mert a mento csak a bebit vitte. Na igy tartsatok tejfakasztot... Borzalmas emlek azota is kisert! Mi visszuk a legtobb terhet sokszor masik gyerekkel terhesen es meg jar neki a buli? Nojjon fel a feladathoz szulove valni egy dontes dontse el mi a fontosabb!! Magan es neg. Pelda alapjan irtam a kommentet.
2017. júl. 8. 23:47
 23/37 anonim ***** válasza:
64%
Páromnak közeli barátja kevés, de haveri köre nagy van, így egyértelmű volt, hogy megünneplik a baba születését. Ettől én nem éreztem magam rosszabbul a kórházban, ahogy attól sem lettem volna jobban, ha otthon ücsörög. Inkább jó érzéssel töltött el, hogy mennyien szeretik és együtt örülnek velünk.
2017. júl. 9. 07:21
 24/37 anonim ***** válasza:
77%
A férjemnek volt, ráadásul akkor, mikor már otthon voltunk, mert mindenki szinte messziről jött, idő volt megszervezni. Engem nem zavart, attól, hogy szültem nem kell a fenekemben lenni non-stop.
2017. júl. 9. 07:35
 25/37 anonim ***** válasza:
40%

A tejfakasztó szerintem egy b-a-romság, kb. ugyanúgy, mint a legénybúcsú és a leánybúcsú.

Azoknál mindenki azzal jön, hogy hát utolsó bulizós éjszaka, mert utána nem teheted, közben de, házasság után is el lehet menni. Ráadásul azért sincs semmi értelme a legény/lánybúcsúnak, mert ott sem csinálhat azt, amit akar, nem nem feküdhet le a sztriptíztáncsosnővel, mert az már megcsalás. Innentől kezdve egy sima átlagos buli.

Na, ugyanaz a véleményem a tejfakasztóról. Egy felesleges valami, és olyan "most is találtunk valamit alkalmat a bulizásra" szaga van. Miért kell külön nevet adni neki? Mintha ezzel a "tejfakasztó" elnevezéssel megkerülnék a tiltott dolgot és egyből lehetne. Miközben, ha valaki össze akar jönni a barátaival este sörözni és beszélgetni, miért ne tehetné meg?

2017. júl. 9. 07:56
 26/37 anonim ***** válasza:
84%
Párom tartott.Nem zavart,szerintem aranyos dolog,megünnepelték,hogy megszületett a babánk.Mit elleneznék rajta? Bent voltam a kórházban,ő meg normálisan jött be másnap nem négykézlábcsúszva.Nem kell azért annyira karót nyeltnek lenni,hogy már ezen is problémázzunk.
2017. júl. 9. 07:56
 27/37 A kérdező kommentje:
18# erdekel ko mit gondol errol manapsag azért irtam ki! Zavar téged?:)
2017. júl. 9. 09:09
 28/37 A kérdező kommentje:
20# nem vagyok onzo, sertegetni sem szukseges egymast. Felnott emberkent ellehet viselni h valaki mást gondol, mint Te!
2017. júl. 9. 09:10
 29/37 A kérdező kommentje:

Azert tovabbra is ment a zold.. kiveve annak aki engem szid , azt inkabb nem is értékelem. Nem veszem a fáradtságot..Gyerekes azert kizsigirelni a másikat, mert felnőtt fejjel.SAJÁT véleménye van, es nem egyezik a többséggel

De azok utan h lepontoztátok azokat akikkel nem értetek egyet , ne csodálkozzatok ha ők is lepontoznak benneteket. Csak mert ennyire érdekel ez titeket..a hülye pontozás😊😊

2017. júl. 9. 09:13
 30/37 anonim ***** válasza:
67%

Nyilván a mértéken van a hangsúly. Ha elmegy sörözni, az teljesen rendben van.

Ha elmegy 4 napra Las Vegasba sztriptízbárokat járni minden nap hullarészegen, azt már nem tudnám tolerálni.

Egyébként off és lehet, hogy én vagyok érzékeny, de olyan gusztustalannak tartom ezt a szót, hogy "tejfakasztó buli". Mintha az anya valami fejőstehén lenne és most iszunk, hogy legyen elég tej...

2017. júl. 9. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!