Mi a véleményetek a Medárd névről?
Adnátok a fiatalnak?
Egyik fiúnév se tetszik igazán, valami nem elcsépeltet keresek. Ez az egyetlen, ami szerintem viselhető.
Szerintem jó, karakteres, férfias, erős, esős.
Azért van még néhány jó név... a döntő, hogy melyik a tetszők közül: amelyik a vezetékéknévvel együtt jól hangzik.
Kalocsai a vezetéknév.
Kalocsai Medárd, hát nem is tudom, szerintem jól hangzik együtt.
Nem adnám. Azt hittem, hogy lánynév. Csak a leírásból derült ki számomra, hogy fiúnév.
Nem szeretem az ilyen összekeverhető neveket. Pl. Hedvigről gondoltam mindig azt, hogy fiúnév.
A Medárd a germán Machthard név latin Medardus formájából ered, jelentése: hatalom + erős,
jól hangzik a vezetéknévvel, semmi lányos nincs benne, határozottan, erősen, férfias.
Ha egyértelműen férfias lenne akkor nem hinnék páran hogy női név..
De! Csak az a fontos hogy neked es a párodnak tetszik e..
Nekem abszolut a "medal" szo jut azonnal eszembe, marmint az ekszer. Nem csunya amugy de nem tartozik a top neveim koze.
Mindazonaltal a szuloknek kell, hogy tetsszen, nem a neten valaszolo 15-20 embernek. A neves kerdeseknel par embernek tetszik, parnak semleges, par meg lehuzza, szoval a neves kerdesek az oldal leg-leg-legfeleslegesebb kerdesei mert sosem lesz a valaszoktol okosabb az ember. Az izles ugyanis relativ es ahogy feljebb is irtam, meg az erkezo max. 20 valaszbol is rohadt nagy a szoras hogy kinek jon be az adott nev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!