Mi a véleményetek a Karolina névről?
Figyelt kérdés
Mivel lehet becézni?És mivel lehet esetleg csúfolni?Mert ezt a nevet szeretném adni a kislányomnak de hát tisztába kellene lennem ezekkel.2017. jún. 15. 15:42
2/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, jó ismerősöm kislánya kapta ezt a nevet.
becenevei: Karli, Lina, Linus, mamájának Karolinácska:-)
csófolni maximum a karóval tudják.
4/12 anonim válasza:
Szerintem szép név.
Minden gyereket mindennel lehet csúfolni, ha akarják, a fantáziájuk határtalan.
Becézni? Jön az magától :) Körülbelül 3 éves koráig cukorborsó, kismanó és anyagyönyörűsége lesz úgyis :)
5/12 anonim válasza:
Nekem a Karola jobban tetszik (biztos, mert az élettan tanárnőm is Karolina, és nem szerettem a tárgyat) :)
Egyébként:
- Kari, Karli
- Lina
- Karol, stb.
6/12 anonim válasza:
Nagyon szép név! Ha lenne kislányom szívesen hívnám igy
7/12 anonim válasza:
Nekem is tetszett a név, de folyton egy répa jutott róla eszembe, így nem ezt választottam. (Karotta) A sok mély magánhangzótól és a hosszától olyan lassú nehèzkes név.
Kari, Karesz, Lina/Lini.
8/12 anonim válasza:
Szép,de nekem a Karolin jobban tetszik.
9/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, ismerős kislányt Linának becézik.
10/12 anonim válasza:
Nekem elég semleges. Nem jutna eszembe névválasztáskor. Ismerek néhányat, az egyiket Karinak becézik, a többit nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!