Karolina Evelin vagy Karolina Borbála?
Simán a Karolina nevet adnám, hosszú a név és a másik kettő is hosszabb szegény mire megtanulná leírni az egészet, azért írom mert tudom nekem is két hosszú nevem van, rettentő leírni aláírásoknál legfőbbképp.
Esetleg ha nagyon muszáj akkor Borbála.
Ha mindenképp két nevet akartok mit szólsz a Karolina Dóra/Nóra, Sára, Villő, Kata- hoz?!
Nekem a Borbála is lágy, a B betűk miatt, de az L sem egy kemény mássalhangzó. Egyedül az R, ami pörgős, de szerintem nem ez határozza meg a név karakterét. Mindegy, kinek így, kinek úgy.
A Borbálára szavazok, mert nekem az jobban tetszik, de Evelinnel is szép lenne.
Szép, szép, hogy nektek ezek tetszenek, de arra is gondoljatok, hogy viselni, aztán majd egyszer leírni, aláírni a lányotoknak kell, nem nektek.
Tudom, hogy nem leszek népszerű ezzel, de: névválasztásnál szerintem nem ártana a gyerekre is gondolni, aki majd a viselője lesz az adott névnek. Persze, hogy olyat választ a szülő, ami neki is tetszik, de azért, na! Tudjunk kompromisszumot kötni. ;-)
Karolina a kedvenc nevem, Borbála pedig a sajátom. Naná, hogy ezt választanám, bár a másik is tetszik.
Karolina Borbála :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!