Milyen személyiség ugrik be neked az Ivett névről?
Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 06:34
1/10 anonim válasza:
Cserfes, vidám, energikus csajszi.
És én valahogy ezt a nevet világosabb hajszínű nőknél/lányoknál tudom elképzelni.
2/10 anonim válasza:
Semmilyen. Ritka nagy hülyeségnek találom az ilyen kérdéseket. Ez csak egy név basszus.
3/10 anonim válasza:
Az Ivett név szép! De nekem egy ilyen nevű ismerősöm van, aki kétszínű, számító, hazug szóval nekem ő jut az eszembe. Az biztos olyan nevet nem fogok a gyerekemnek adni amit tudok valakihez kötni korábbról.
4/10 anonim válasza:
Határozott, okos, a gyereken mulik, hogy azt jo vagy rosszindulatra használja. Szoval a gyerek habitusa adja hozzá, hogy számíto, gonosz, vagy épp egy jo képességű, könnyen fejlődő kislány lesz e
5/10 anonim válasza:
Van egy ilyen nevű ismerősöm,Ő okos,kedves,barátságis,segítőkész. Szóval nekem pozitiv ez a név :)
7/10 anonim válasza:
Nem tudok egy névről személyiségre asszociálni. Egyébként egy huszonéves és egy harmincas Ivettet ismerek, mindketten aranyos lányok. A név maga nem tetszik.
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!
Egy szőkésbarna hajú,magas,vékony,okos,
kedves,vidám és szép lányt képzelek el ezzel a névvel.:)
9/10 anonim válasza:
Nekem mindig megjelenik egy típusú ember név alapján.
Én Ivettnek egy jelentéktelen kislányt látok, aki a sok kiközösítés miatt különc/művészlélek, de nagyszájú, nem szerényke.
Nincs Ivett nevű ismerősöm.
Vékony, hosszúkás arcot képzelek mellé.
10/10 anonim válasza:
Én ismertem egy ilyen lányt. Energikus, röhögös, középpontban imádott lenni. És törtető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!