Victoria vs Elizabeth? Melyik név tetszik jobban és milyen személyiség jut róluk eszetekbe?
Figyelt kérdés
Kislányomnak adnám. Angliában élünk, de nem tudunk dönteni.2014. júl. 7. 15:50
1/16 anonim válasza:
A Victoria jobban tetszik, fiatalosabb, a másik nekem kicsit régimódi
2/16 anonim válasza:
a Victoriáról nekem egy hárpia..az Elizabeth az jó.
3/16 anonim válasza:
Az Elizabeth számomra is régimódi kicsit, a Victoria viszont nagyon szép.
4/16 anonim válasza:
Elisabeth nekem jobban tetszik, sok hárpia Viktóriát ismerek, és nekem az angol névről is egy erőszakoskodó lány/nő ugrik be, így én az Elisabethre szavazok. gondolom, majd lepontoznak, de nem gondolkodtatok a két keresztnéven?
5/16 anonim válasza:
Anyósom Victoria. Ha nem az lenne adnám is a kislányomnak:) Elizabeth pedig nekem olyan királynős:)
6/16 anonim válasza:
A lányom Eliza.
Úgyhogy nekem az Elizabeth jobban tetszik. :)
9/16 anonim válasza:
A Viktória kezd divatba jönni külföldön is, nekem az Elisabeth jobban tetszik bármilyen írásmóddal. Ha Anglia: eszembe jut a Beckham feleség és Erzsébet királynő. Kate is lehetne:-) De mint írtam én az Elisabethet preferálom.
10/16 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, de ha muszáj lenne akkor inkább Victoria. Tényleg léteznek ezeknél szebb és kicsit modernebb angol nevek is, én még keresgélnék. Persze ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!