Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Victoria vs Elizabeth? Melyik...

Victoria vs Elizabeth? Melyik név tetszik jobban és milyen személyiség jut róluk eszetekbe?

Figyelt kérdés
Kislányomnak adnám. Angliában élünk, de nem tudunk dönteni.

2014. júl. 7. 15:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudtok írni még olyan neveket amik nektek tetszenek ? Hátha valamelyik megtetszik :)
2014. júl. 8. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Elizabeth nekem jobban bejön.

Még: Emily, Alison, Hanna, Jessica, Sophia, Isabelle/a, Charlotte, Mia, Lucy, Phoebe, Molly, Amy, Eliza, Nicole, Emma, Natalie, Lily, Lilian, Samantha, Ellie, Sophie, Lauren

Amit én tuti adnék ezek közül (tetszik mind amúgy, de a best-ek) : Emily, Alison, Mia

De a nevem Tímea, így azt is ajánlom. :P

Majd írd meg, hogy mi lett!

2014. júl. 9. 01:00
 13/16 anonim válasza:
Emily, Elizabeth
2014. aug. 9. 12:41
 14/16 anonim válasza:
Victoria jobban tetszik. Egyéniséget nem tudok hozzá mondani, mindegyikük más. Az Elizabeth nem jön be.
2017. okt. 11. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha lányom született volna Eliza lett volna a neve.Személyszerint nekem így sokkal jobban tetszik ez a név mint az Elizabeth.
2018. jan. 27. 15:03
 16/16 anonim válasza:

Mondjuk mind a kettő királynő is (az egyik csak volt), úgyhogy...

Amúgy pedig a Viktória = hárpia dologgal egyetértek, mert én hármat is ismerek, és az egyiket leszámítva mindkettő eléggé ellenszenves volt számomra.

2018. jan. 28. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!