Victoria vs Elizabeth? Melyik név tetszik jobban és milyen személyiség jut róluk eszetekbe?
Figyelt kérdés
Kislányomnak adnám. Angliában élünk, de nem tudunk dönteni.2014. júl. 7. 15:50
11/16 A kérdező kommentje:
Tudtok írni még olyan neveket amik nektek tetszenek ? Hátha valamelyik megtetszik :)
2014. júl. 8. 14:35
12/16 anonim válasza:
Elizabeth nekem jobban bejön.
Még: Emily, Alison, Hanna, Jessica, Sophia, Isabelle/a, Charlotte, Mia, Lucy, Phoebe, Molly, Amy, Eliza, Nicole, Emma, Natalie, Lily, Lilian, Samantha, Ellie, Sophie, Lauren
Amit én tuti adnék ezek közül (tetszik mind amúgy, de a best-ek) : Emily, Alison, Mia
De a nevem Tímea, így azt is ajánlom. :P
Majd írd meg, hogy mi lett!
14/16 anonim válasza:
Victoria jobban tetszik. Egyéniséget nem tudok hozzá mondani, mindegyikük más. Az Elizabeth nem jön be.
15/16 anonim válasza:
Ha lányom született volna Eliza lett volna a neve.Személyszerint nekem így sokkal jobban tetszik ez a név mint az Elizabeth.
16/16 anonim válasza:
Mondjuk mind a kettő királynő is (az egyik csak volt), úgyhogy...
Amúgy pedig a Viktória = hárpia dologgal egyetértek, mert én hármat is ismerek, és az egyiket leszámítva mindkettő eléggé ellenszenves volt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!