Mi a vélemenyetek a tejfakasztóról?
Parom nem szeretne,amit tolerálok. Kicsit rossz lenne ott fekudni a kórházban mig ő jót bulizik mintha mi sem törtent volna
Tudom h megoszlanak.a velemenyek
Ki mit gondol?:)
9-es vagyok
Én is mindenkinek zöld kezet adtam. 😁
Szerintem egyébként a férfiak nagy része nem úgy pihen rá a babára, családra, mint mi nők. Szerintem nekünk sokkal hamarabb jön az az érzés, hogy csak beiratkozás szeretnénk feküdni az ágyba és egy napig semmit tenni, mint a férfiaknak. Nekik szerintem előbb jön az összeülni a haverokkal érzés.
Az meg, ha egy nő úgy gondolja, hogy míg ő a kórházban van, a párja ne "bulizzon", szerintem el megy. Nem vagyunk egyformák. Ha a férj is partner ebben, semmi gond.
"Ez olyan semmilyen nekem , ez csaladi intim dolog h baba szuletett, nem.tudom mire jo a tejfakasztó!"
Nem ismered a férfiakat.:-) Rengeteg fiú haverom van/volt, ráadásul gyerekből is csak fiaim vannak (már felnőttek), nekik a baráti társaság olyan, mint a második család - már amelyiknek van társasága, persze.:-) Egyébként is, mit "pihenjen rá" majdnem egy hétig a gyerekre? Te szülsz, nem ő.
te elötte babaváro bulit tartasz vagyis azt szoktak....az meg csajos buli,most miért ne mehetne?amugy a tejfakaszto nem az ivásrol szol kizárolag ahogy elöttem is irták,más férje is tudja jol érezni magát,és bulizni,anélkül hogy inna...
az hogy te korházban vagy attol még ő otthon van,nem ő szült,mégis hogyan örömködjön??hivogasson 10 percenként téged h mizu veletek???
En igy erzem , Ti amugy..
Sztem en sem kotottem bele szószerint főleg nem, abba amit ti gondoltok..mi igy gondoljuk ti amugy
Te meg engem nem ismersz, tudom.milyenek a pasik/ ferfiak
De azt meg jobban tudom.milyen a párom.:) mentek a zoldek
Harom gyerekunk van, nem volt tejfakaszto. Nem azert, mert en ellenzem. Egyszeruen nem.volt ra igenye a ferjemnek. Keves baratja van.
En egyaltalan nem ellenzem az ilyesmit. Ma pl. en babavaro buliban voltam a csajokkal, a ferjem bogracsozni a baratokkal videken.
"Te meg engem nem ismersz, tudom.milyenek a pasik/ ferfiak "
Nem úgy tűnik.:-) Nyilván nincs mindegyiknek olyan baráti társasága, amelyikkel megoszthatja az örömét, ettől még a tejfakasztó buli nem ördögtől való, és meglehetősen önző dolog rossz érzéseket táplálni miatta. Még császármetszés esetén is, nkem is volt kettő, túl lehet élni.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!