Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a vélemenyetek a tejfakaszt...

Mi a vélemenyetek a tejfakasztóról?

Figyelt kérdés

Parom nem szeretne,amit tolerálok. Kicsit rossz lenne ott fekudni a kórházban mig ő jót bulizik mintha mi sem törtent volna

Tudom h megoszlanak.a velemenyek

Ki mit gondol?:)

2017. júl. 8. 20:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
48%

9-es vagyok

Én is mindenkinek zöld kezet adtam. 😁

2017. júl. 8. 21:57
 12/37 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem egyébként a férfiak nagy része nem úgy pihen rá a babára, családra, mint mi nők. Szerintem nekünk sokkal hamarabb jön az az érzés, hogy csak beiratkozás szeretnénk feküdni az ágyba és egy napig semmit tenni, mint a férfiaknak. Nekik szerintem előbb jön az összeülni a haverokkal érzés.

Az meg, ha egy nő úgy gondolja, hogy míg ő a kórházban van, a párja ne "bulizzon", szerintem el megy. Nem vagyunk egyformák. Ha a férj is partner ebben, semmi gond.

2017. júl. 8. 21:59
 13/37 anonim ***** válasza:
36%
Telefonról írok, -beiratkozás.... 😁
2017. júl. 8. 22:01
 14/37 anonim ***** válasza:
68%

"Ez olyan semmilyen nekem , ez csaladi intim dolog h baba szuletett, nem.tudom mire jo a tejfakasztó!"

Nem ismered a férfiakat.:-) Rengeteg fiú haverom van/volt, ráadásul gyerekből is csak fiaim vannak (már felnőttek), nekik a baráti társaság olyan, mint a második család - már amelyiknek van társasága, persze.:-) Egyébként is, mit "pihenjen rá" majdnem egy hétig a gyerekre? Te szülsz, nem ő.

2017. júl. 8. 22:08
 15/37 anonim ***** válasza:
81%

te elötte babaváro bulit tartasz vagyis azt szoktak....az meg csajos buli,most miért ne mehetne?amugy a tejfakaszto nem az ivásrol szol kizárolag ahogy elöttem is irták,más férje is tudja jol érezni magát,és bulizni,anélkül hogy inna...

az hogy te korházban vagy attol még ő otthon van,nem ő szült,mégis hogyan örömködjön??hivogasson 10 percenként téged h mizu veletek???

2017. júl. 8. 22:13
 16/37 anonim ***** válasza:
75%
Ott fogsz pihizni. Miért ne bulizhatna a barátaival. Veled úgy sem tud.
2017. júl. 8. 22:20
 17/37 A kérdező kommentje:

En igy erzem , Ti amugy..

Sztem en sem kotottem bele szószerint főleg nem, abba amit ti gondoltok..mi igy gondoljuk ti amugy

Te meg engem nem ismersz, tudom.milyenek a pasik/ ferfiak

De azt meg jobban tudom.milyen a párom.:) mentek a zoldek

2017. júl. 8. 22:23
 18/37 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy, ha ennyire egyetértetek a pároddal, minek írtad ki a kérdést? :-)
2017. júl. 8. 22:43
 19/37 anonim ***** válasza:
74%

Harom gyerekunk van, nem volt tejfakaszto. Nem azert, mert en ellenzem. Egyszeruen nem.volt ra igenye a ferjemnek. Keves baratja van.

En egyaltalan nem ellenzem az ilyesmit. Ma pl. en babavaro buliban voltam a csajokkal, a ferjem bogracsozni a baratokkal videken.

2017. júl. 8. 22:51
 20/37 anonim ***** válasza:
52%

"Te meg engem nem ismersz, tudom.milyenek a pasik/ ferfiak "

Nem úgy tűnik.:-) Nyilván nincs mindegyiknek olyan baráti társasága, amelyikkel megoszthatja az örömét, ettől még a tejfakasztó buli nem ördögtől való, és meglehetősen önző dolog rossz érzéseket táplálni miatta. Még császármetszés esetén is, nkem is volt kettő, túl lehet élni.:-)

2017. júl. 8. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!