Mi a vélemenyetek a tejfakasztóról?
Parom nem szeretne,amit tolerálok. Kicsit rossz lenne ott fekudni a kórházban mig ő jót bulizik mintha mi sem törtent volna
Tudom h megoszlanak.a velemenyek
Ki mit gondol?:)
1. Vagyok.
Én is most vagyok kismama, de eszem ágában nem lenne azt mondani, hogy ne menjen. Mondjuk én sokszor így is inkább elküldöm szórakozni, akkor is, ha én nem érzem úgy magam, hogy vele menjek. Ettől nem gondolom, hogy ne lennék fontos neki, de ha ki tud kapcsolódni, akkor az pozitív a kapcsolatunkra is. :)
Ferjemhez atmentek a baratai aznap este, de nem egy pias tarsasag, szoval csak dumaltak, rohogcseltek es jol ereztek magukat. Ferjemnek vittek egy szivart amibe a hecc kedveert beleszippantott parat (nem dohanyzik), ennyi volt.
Mivel en ugyis korhazban voltam, orultem hogy neki van kivel kikapcsolodnia abban a felfokozott allapotban.
Annak nem orultem volna ha pialni mennek valami barba, mert barmi tortenik nem tudom felhivni, de amugysem az a tipus mar evek ota (regen baromi nagyokat buliztunk es ittunk) szoval ez nem is volt kerdes.
Es egy sztori haveromtol, aki baratja tejfakasztojarol meselt: az a tarsasag barban piazott, a friss apuka aposa is ott volt. A friss apuka berugva odaszolt az aposanak: "ha az unokaja is igy tud szopni, mint a lanya, nem lesz baj!"
:)
Koszi a valaszokat. En direkt nem ertekeltem senki valaszát. De elegge levagytok pontozva itt tobb lepontozóról.kell szó legyen.
Az én parom 2 eve nem az a bulizós, sokat buliztunk egyutt is , kulon is stb. Nekem nem hiányzik, őt meg nem.tartom.vissza!
Kicsit fura h apuka megteheti h bulizzon, anyuka meg a kórházban. Ez olyan semmilyen nekem , ez csaladi intim dolog h baba szuletett, nem.tudom mire jo a tejfakasztó! Ha akarna persze eszem ágában nem lenne szólni, de egy picit rosszul erintene bevallom, mert úgy gondolon ezt nem ivással illene megunnepelni. Hanem a feleseggel orulni , rápihenni a babára. De paromban bizom tehat ha meggondolja magat aldasom rá!:) erezze jol magat
De o hozta fel h szerinte hulyeseg es nagyon fura úgy inni , bulizni mikozben en a korhazban vagyok egyedul es gyógyulok ( csaszar lesz:( )
De kinek mi en tiszteletben tartom mindenki vélemenyét hisz nem vagyunk egyformák. És ettol sem fapina nem vagyok h igy erzem, sem frigid pcsa.:) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!