Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert baj, hogy 2 honapos...

Miert baj, hogy 2 honapos babara egy ejszakat vigyaz a nagymamaja?

Figyelt kérdés
Parom ket helyen dolgozik, en is probalok itthon helyt allni minden teren. Ami nem konnyu, mert egy nagy farmon elunk es sok allatot is kell gondoznom, etetnem. 15-en lesz egy buli nalunk, anya kijonne vigyazni a babamra, hogy tudjak lenni a hatso udvarreszen a tobbiekkel. Nem innek, mivel multkor megittam 2 dl boroskolat - nem szoptatok - es az is megartott, tekintve, hogy lassan egy eve nem ittam. Nem voltam berugva tole,csak nem volt jo egesz egyszeruen. Plusz tudom, hogy van kotelesseg is masnap. Babam vegigalussza az ejszakat, tehat anya is aludna, de en nem tudnek ugy kimenni, hogy egyedul hagyom. Igy nyugodtabb vagyok. Csak parom huga beszolt, hogy nem kene, milyen anya vagyok, hogy bulizok stb Ez igy tenyleg elitelendo?
2017. júl. 8. 18:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hat azt sajnos nem tehetem. Parom egyetlen rokona. Ezeket mondta, mikor itt volt: "en a helyedben atgondolnam az egyetemnek a folytatasat, tudod, hogy en is halasztottam. Neha azt erzem, hogy egy alomvilagban elsz. Peldaul minek ennyi allat? Kutya, macskak, lovak, birkak, tehenek, tyukok..nem vagytok normalisak. Hajnali 4-kor kelsz, ahelyett, hogy aludnal. A hazimunkat is ugy vegzed, hogy a gyereket a hatadra kotod. Este meg ahelyett, hogy pihennel, kapalsz a kertben.. vissza akarsz menni dolgozni? Korlatozott a ferohely a bolcsiben. En a helyedben maradnek itthon, eladnam az allatokat es sporolnek a gyes alatti idoszakra. A sulit meg abbahagynam, elmennek gyes utan takaritani es 2-3 ev mulva eldontenem, mit akarok csinalni. Kozmetikushoz, fodraszhoz is minek jarsz? Tornazni minek tornazol? Kinek akarsz tetszeni?? Nem vagy normalis..de a tesom sem, hogy ket helyen dolgozik. Mindegy, megerdemlitek egymast."

Kopni nyelni nem tudtam. Eddig azt hittem, kedves, aranyos..

2017. júl. 8. 19:31
 12/15 jafnrétti ***** válasza:
76%

De hát el se mész otthonról, nem is értem, mi a gond :D Az, hogy a nagymama IS ott lesz nálatok, és ő lesz a baba közelében? Na ez kb. olyan, mintha bébiőrt használnátok, gondolom anyukád is jelez majd, ha gond van, de mivel végigalussza az éjszakát (te mázlista! :D ), valószínűleg úgyse lesz semmi.

Aki meg olyat kimond, hogy milyen anya az, aki bulizik, annak jó savanyodást otthon, fejben valami igen nagy baj lehet nála. Nekünk két gyerekünk van, egy majdnem 10 éves és egy másfél éves, és tegnap mi például mindketten bulizni mentünk a férjemmel. Nem értem, szülőknek (oppardon, csak az ANYÁKNAK, nyilván) miért ne szabadna.

2017. júl. 8. 19:31
 13/15 jafnrétti ***** válasza:
77%
Ja, most látom, hogy mit írtál még. Ez hülye, ne foglalkozz vele, aki ennyire korlátoltan gondolkodik, arra kár a szót vesztegetni. Megmondanám neki, hogy én ezt teljesen máshogy látom, és nem kívánok erről vele vitatkozni, de még csak beszélgetni se. Elmondta a véleményét, többször szükségtelen.
2017. júl. 8. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

Szted en honnan az anyambol tudnám, hogy "Mire lenne irigy? Egy milliot keres havonta a ferje"??

Arra irigy, h egy fapina es görcsöl azon h nem bírja másra rabizni a gyereket. Rátok, hogy ti meg bírjátok.

2017. júl. 8. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
Ne foglalkozz vele. Majd ha ő csinálja a házi munkát, főz és mellette még egy gazdaságot is ellát utána magyarázzon. Legyél büszke magadra hogy egy pici baba mellett ilyen ügyesen helyt tudsz állni. Azért vigyázz ne hajtsd túl magad. A bulihoz meg jó szórakozást. Igazából otthon leszel csak anyukád lesz az élő bébi őr. Ne aggódj ezen egy percet se, a helyedben én is így csinálnám. Érezd jól magad és kapcsolj ki egy kicsit. Jót fog tenni hidd el. Nekem 3 honapos volt a kisfiam mikor töltöttem a 30. at, a barátaink itt is aludtak nálunk gyerekkel együtt 5 vendég, én sem szoptattam így iszogattam kicsit ami megmondom őszintén nagyon jól esett. Igaz rossz volt éjjel felkelni a picihez mert ő nem aludta át az éjszakát és forgott velem a világ 😄 de emlékezetes szülinap volt és nagyon jól éreztem magam.
2017. júl. 8. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!