Mikortól kéne átaludnia a babának az éjszakát?
nincs olyan hogy kéne, de általában 2-3 hetes kortól fél éves korukig egész jól alszanak...aztán ahogy jön a mozgásfejlődés, a fogzás, elkezdenek éjjel ébredni, éhesebbek is, meg rájönnek hogy az alváson kívül mennyi minden ami érdekes dolog létezik, aztán utána 8 hónaposan ezt tetézi a szeparációs szorongás, utána meg már azért kelnek, mert megszokták hogy anyu éjjel megdajkálja őket, szóval ez nem ilyen egyszerű kérdés :) de vannak szerencsésebbek meg vannak kevésbé szerencsések, sok olyat olvasok, hogy születésétől szinte átalussza az éjszakákat, meg olyat is hogy valaki 3 éve nem aludt egybefüggő 4 órát.
Az én lányom 1 éves kora óta kezdi átaludni, kb. minden 3. 4. éjszakát alussza most át. 8 hetes és 5 hónapos kora közt is átaludta csak aztán minden elromlott e téren :)
nekem mind a 3 gyerek olyan 1évesen kezdte átaludni az éjszakát
bár tény h pisilni vagy inni felkelnek még most is
de már nem kell nekem is felkelni hozzájuk :-)
de nincs olyan h kellene vannak babák akik már 6 hónaposan van aki csak 3 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!