Hét hónapos tápszeres babának illene átaludnia az éjszakát? Hány óra az, ami minimum egyhuzamban ébredés nélkül kellene eltöltenie?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 05:56
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, mi illik, és mi nem, de az enyém nem olvasta a protokoll könyvet :) lassan 9 hónapos és még mindig eszik egyszer éjjel. Én is örülnék, ha ez már elmaradna, bár most mindegy, mert a foga miatt is ébred többször.
2/4 H_Vivien válasza:
A kisfiam még nem volt 2 hónapos, amikor átaludta az éjszakát, azóta sosem evett éjszaka, még akkor sem, ha felkelt, nem fogadta el. Miért nem próbálsz meg tejpépet adni Neki. Sűrűbb és laktatóbb, hátha azzal átaludná.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem azért kel, mert éhes, idő közben kiderült, megszokásból kel és eszik. Még így is kel h nem eszik, remélem lassan leszokik róla.
2015. szept. 21. 07:05
4/4 anonim válasza:
Minden baba más, ezért nem lehet ugyanazt elvárni mindegyiktől.
A kisfiam pár hetes korától egyhuzamban aludt esténként 8-10 órákat, a lányom pedig majd két évesen aludta át az éjszakát, es aludt el önállóan.
Mindkettő anyatejes volt, ugyanúgy csináltam az esti rituálékat.
Más a habitusuk, idegrendszeri érettségük, aktivításuk.
Vagy drasztikus módszerekkel leszoktatod az esti kelésről, vagy szépen megvárod, hogy magától elhagyja. 7 hónapos baba még pici, még sokat változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!