Mennyi idős korban aludta át a babád a éjszakát (8-10 órát) egyhuzamban?
Szerintem olyan nincs hogy sosem. Én is sokszor felébredek pisilni, vagy szomjas vagyok.
Az én babám kb 2 hónapos kora óta nem ébred éjszaka. Persze van olyan hogy felsír mert rosszat álmodik, vagy mert fáj a foga, de ez pár perc, megnyugszik és alszik tovább. Legtöbbször ki sem kell kelnem az ágyból. Én ezt annak veszem hogy végig alussza az éjszakát, mivel nem kell etetnem, ringatnom, megnyugtatnom, stb.
Első gyerekem 6 hetes korától.
Második 20 hónapos korától.
A harmadik épp most döntött rekordot, 8 hetes, tegnapról mára 9 és 1/4 órát aludt, de 7 órát minden éjjel megbízhatóan alszik már vagy két hete.
Mindegyiket igény szerint szoptattam.
2 hónaposan, de akkor még nem 8 órát, hanem 7,5 órát aludt egyhuzamban.
3 hós korától alszik 10-12 órát is. Ezóta nem kellett egyszer sem visszaaltatni, pedig most bújik ki a 4. foga. Őt nem ébreszti fel.
Amióta nem szoptatom. 1 éves korától. Napi 11-12 órát egyben alszik. 7kor tápszer és azonnal visszaalszik. 21-9 ig alszik.
Most lesz 1,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!