Ami egyáltalán nem, az a Szabolcs, a többit viszonylag jónak tartom.
2017. jún. 30. 11:25
3/21 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de nem is mondanám, hogy borzalmas nevek. Ha nektek ezek tetszenek, valasszatok ezek közül
2017. jún. 30. 11:27
4/21 anonim válasza:
Nekem a Gergely tetszik ezek közül. Az Iván még elmegy. A többivel sincs úgy különösebb bajom, de azok nem tetszenek. Ettől függetlenül normális nevek. A Sámuel, Mátyás elég felkapott mostanában, legalábbis az én környezetemben.
2017. jún. 30. 11:28
5/21 anonim válasza:
Nálam nagy kedvenc volt a Gergely és a Gergő is.
Tetszik még a Csaba és a Szabolcs is. A Mátyás csak becézve tetszik, viszont úgy nagyon szuper.
Ebben a sorrendben adnám: Gergely, Csaba, Szabolcs, Mété, Vilmos.
Sámuel és Iván nekem nem tetszik, de ezek is szép viselhető nevek.
2017. jún. 30. 11:36
6/21 anonim válasza:
Szabolcs.
2017. jún. 30. 11:41
7/21 anonim válasza:
Ezek normális nevek. Nem lehet mindenki Marci kakas vagy Patrik. Kedvencem ezek közül a Csaba, Mátyás, Gergely.
2017. jún. 30. 11:58
8/21 anonim válasza:
A Sámuel tetszik,Samunak lehet becézni,a Gergely is elmegy de azt is inkább Gergőként adnám
2017. jún. 30. 12:03
9/21 anonim válasza:
Gergely, Csaba, ha nagyon muszáj max még a Szabolcs, a többi nagyon nem tetszik. (Az én fiam Attila)
2017. jún. 30. 12:07
10/21 anonim válasza:
Gergely a kedvenc nevem, de mivel az exem Gergő, így a párom nem hiszem, hogy belemenne a dologba. :)
Sámuel tetszik még ezek közül, bár a Samu becézés nagyon gyerekes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!