Nektek melyik nevek tetszenek? Leirnatok a kedvenceket?
Megkernelek benneteket h azert le ne pontozgassuk a másikat, mindenkinek más tetszik.
Lány nevek:Henrietta,Zsófia, Daniella, Viola,Márti,Boglárka, Nelli, Regina
Fiú nevek: Márk, Ákos, Levente, Csongor, Erik, Ervin,Nándor, Marcell
Nekem ezek a kedvenceim, név választás elott állunk lassan es szeretnénk gyujtogetni meg szep neveket
(Ikrek lesznek fiu, lany)
Zoé, Teodóra, Dorottya, Ajna, Noémi, Karolina, Karina, Anna, Emese, Elizabet, Lenke
Erik, Ádám, Dávid, Kornél, Bence, Zalán, Áron
Alina, Mirella, Sejla, Zorka, Villő, Lenke, Zselyke, Hédi, Holda
Áron, Ábel, Dejte, Péter, Gábor, Lázár
Zsófia, Boglárka, Regina
Levente, Ákos, Csongor, Nándor
Plussz :
Bíborka, Csilla, Dalma, Diána, Enikő, Emília, Gyöngyi, Hanga, Izabella, Júlia, Julianna, Johanna, Kamilla, Karina, Korinna, Lea, Lilla, Lelle, Melinda, Noémi, Réka, Rozália, Róza, Tímea, Tünde, Veronika
Attila, Áron, Ábel, András, Csaba, Csanád, Dénes, Gábor, Hunor, Kende, Kadosa, Kristóf, László, Levente, Lőrinc, Mátyás, Miklós, Nimród, Regő, Zoltán, Zsolt, Viktor
Ennyi jutott eszembe. Biztos hagytam ki véletlenül.
Nekem sok név tetszik:-D
Tieitek közül: Henrietta, Viola, Regina, Márk, Ákos, Erik de igazából majdnem az összes benne van a nekem tetsző nevek listájában.
Plusszban: Marianna, Sarolta, Viktória, Melinda, Alina, Rita, Réka, Adél, Lilla, Júlia, Gerda
Viktor, Balázs, Róbert, Péter, Tamás, Gergely, Zsolt, Roland, Ábel, Ádám, Bertalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!