Alig tetszenek nekunk nevek. Masok is voltak igy vele?
Sziasztok!
Kislanyt varunk, de szinte nincs olyan nev, amit izlesesnek, szepnek, jonak talalnak pedig "szerencses" vezeteknevhez keresunk nevet kb minden passzolna.
Vannak otletek? ;) Nem regimodi nevet szeretnek, kicsit lehet kulonlegesebb de aranyos nev :) Koszonom a segitsegeteket, udvozlok minden segitot!
Amik nekem tetszenek. :
Lora,Léna,Eleni,Jana,Nővérem kislánya pedig Zille. :) Ez is nagyon tetszik. De az abszolút kedvencem a Kamilla.
Ha kislányunk lesz biztos hogy Kamilla lesz a neve :)
Az én nevem Kira, én imádom. Csak azért nem adom a leendő lányomnak mert nem vagyok híve a névöröklésnek :D
A másik ami nagyon tetszik, és ami lesz is ha kislany lesz:
Anna. Egy tündéri kislányt hívtak így, akibe beleszerettem (vőlegényem valami kis rokona) és eszméletlenül édes volt a nevével, hogy Anna.
De csak ez a kettő. Ha két lányunk lesz, meg leszek lőve.
Barátnőm terhes, vele nézegettünk sok nevet és tényleg nehéz.
Szerintem kislánynak nagyon szép név a Nóra. Becézni is lehet de ha felnő akkor is ízléses név marad.
Nekem a Patrícia tetszik.
Különben lehet, hogy alapból elutasítod a 30 évvel ezelőtt adott gyakori neveket (Zsutsanna, Ildikó, Anikó stb.), pedig van közöttük szép, és manapság már ritkábban adják, így nem ő lesz a 8. Emma és 16. Hanna az osztályban.
Mi is pont így voltunk. Annyira nem találtunk megfelelő nevet, hogy 2 héttel a szülés előtt jutottunk egyezségre a férjemmel :)
A mi "technikánk" az volt, hogy lementettük a neveket 2 példányban. Mindketten végig néztük és kitöröltük azokat, amik szóba sem jöhetnek. (Illetve azokat is, amik bár tetszettek, de a születésnapja körül lennének.)
Utána neki ültünk és próbáltuk összefésülni a kettőnk listáját. Végül egy név maradt.
Sok sikert a választáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!