Alig tetszenek nekunk nevek. Masok is voltak igy vele?
Sziasztok!
Kislanyt varunk, de szinte nincs olyan nev, amit izlesesnek, szepnek, jonak talalnak pedig "szerencses" vezeteknevhez keresunk nevet kb minden passzolna.
Vannak otletek? ;) Nem regimodi nevet szeretnek, kicsit lehet kulonlegesebb de aranyos nev :) Koszonom a segitsegeteket, udvozlok minden segitot!
Utólag jöttem rá, hogy a statisztikák szerint gyakori név, de tetszett a hangzása, ezért Zoé lett. A második befutó a Mia volt.
Mondjuk nálunk a nagyon hosszú és CS-re végződő vezetéknév miatt néhány nevet kezdőbetű vagy hossz miatt ki kellett zárnunk.
Mivel két kisfiú után jött a nem tervezett kislányunk,ezért mi is hasonló helyzetben voltunk:)
Mi egy naptár segítségével összeírtuk egy-egy lapra,hogy melyek azok a nevek amik tetszenek nekünk,és a végén összenéztük.
Az már más kérdés,hogy egyetlen olyan név sem volt,ami mindkettőnknél szerepelt,így egy teljesen más nevet adtunk végül.
Aliz.
Szofit ne, borzalmas - otthon legalábbis.
Szia , mi is pont ig vagyunk ... De kicsit szerencsésebb szituban mi mar leszukitettuk 3 névre
Olivia
Abigel
Nádin
Nekem ezek a divat nevek mint pl Zoé Hanna es társai egy percig nem jöhettek szoba !
Az Abigel es a Nádin neveknel meg a jelentésük is nyom a latba !
Abigel= Apa öröme
Nádin= remény / reménység
Próbáljátok szűkíteni hogy milyen tipusú nevek tetszenek , pl nalatok szoba jöhetnek e a divat nevek amik toplistasok ( pl Zoé Hanna zora )
Magyar eredetű nevet szeretnetek vagy sem ?
Egy időben meg évekkel ezelőtt ra voltam kattanva a bibliai nevekre ! Nagyon szépek azok is... Erdemes beírni Google -be női biblia nevek! Csak aztan a gyerekem apja nem akart bibliai nevet !
Az is számít hogy bar irtad hogy a család névhez minden passzol ... De kérdés hogy hosszu vagy rövid a család nevetek ...
Mert pl egy Kiss -hez javasolnék inkább egy hosszabb keresztnevet !
Egy hosszabb család névhez inkabb rövidebb nevet választanék !
Sok sikert ! 👍🏽😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!