Nektek mely nevek tetszenek ezek közül?
Még nem szeretnék gyermeket, csak 18 éves vagyok, de néha jó érzés arra gondolni, milyen lesz majd akkor. Mostanában a neveken gondolkoztam el, és írtam egy listát. Persze ez még bővülhet és valamit ki is húzhatok az évek során. De azért kíváncsi vagyok mások véleményére is a jelenlegivel kapcsolatban. Mivel úgy érzem, inkább kislány illik hozzám, először a női neveket írtam össze. Mindegyik ritkább, különlegesebb, mivel azok tetszenek.:)
Jarmila: tavasz, kedves
Anissa: tiszta, szent, Isten kedvezett neki
Kloé: zöldellő, fiatal hajtás
Zelma: istenség védelme alatt álló
Mirjam: akit szeret az Isten
Indira: csillogó, szikrázó
Édua: kelő Hold
Luna: Hold
Léda: feleség, nemes természetű
Sztella: csillag
Jolanda: violavirág
Bella: szép
Helga: megszentelt
Perla: gyöngyszem
Hajnal: hajnal
Florina: virágzó, tekintélyes
Elena: fény, világosság
Villő: tavasztündér
Korinna: szívecske
Leila: éjszaka
Elvira: akit az ereklye oltalmaz
Szabrina: hercegnő
Kérlek írjátok meg, hogy ezek közül a jelentésével együtt melyik tetszik a legjobban, vagy melyek. Persze sokat számít majd a vezetéknév. Azért én mégis kíváncsi vagyok, melyik lesz a nyerő.:) Előre is köszönöm!:)
Oszinten.:(?
Egyik sem.. de mire babát fogsz varni még 1000x meggondolod magad. En 12 hetes vagyok es miota babat tervezunk (tobb mint 1 éve) azóta sokszor változtattam mar a neveken a listámon.:-)
Elena
Amugy javarésze átlag magyar vezetéknév mellé röhejes lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!