Nektek mely nevek tetszenek ezek közül?
Még nem szeretnék gyermeket, csak 18 éves vagyok, de néha jó érzés arra gondolni, milyen lesz majd akkor. Mostanában a neveken gondolkoztam el, és írtam egy listát. Persze ez még bővülhet és valamit ki is húzhatok az évek során. De azért kíváncsi vagyok mások véleményére is a jelenlegivel kapcsolatban. Mivel úgy érzem, inkább kislány illik hozzám, először a női neveket írtam össze. Mindegyik ritkább, különlegesebb, mivel azok tetszenek.:)
Jarmila: tavasz, kedves
Anissa: tiszta, szent, Isten kedvezett neki
Kloé: zöldellő, fiatal hajtás
Zelma: istenség védelme alatt álló
Mirjam: akit szeret az Isten
Indira: csillogó, szikrázó
Édua: kelő Hold
Luna: Hold
Léda: feleség, nemes természetű
Sztella: csillag
Jolanda: violavirág
Bella: szép
Helga: megszentelt
Perla: gyöngyszem
Hajnal: hajnal
Florina: virágzó, tekintélyes
Elena: fény, világosság
Villő: tavasztündér
Korinna: szívecske
Leila: éjszaka
Elvira: akit az ereklye oltalmaz
Szabrina: hercegnő
Kérlek írjátok meg, hogy ezek közül a jelentésével együtt melyik tetszik a legjobban, vagy melyek. Persze sokat számít majd a vezetéknév. Azért én mégis kíváncsi vagyok, melyik lesz a nyerő.:) Előre is köszönöm!:)
Luna, Léda, Sztella, Bella, Perla, Villő tetszik a listádról, legjobban talán a Villő.
Érdemes megőrizned, ha másért nem, biztosan érdekes lesz visszaolvasnod a későbbiekben, és látni, mennyiben változott, vagy nem változott az ízlésed.
Gimis koromban én is írtam egy ugyanilyen listát. Egy fiú és egy lánynevet fel is használtam belőle, pedig jó sok év eltelt addig.
Mondja már meg vki, h miért kell szinte nullára lepontozni?
A kérdésre válaszoltam, normálisan.
Most komolyan! Azért mert nekem más név tetszik, mint másnak, akkor már egyből ilyen roh@dt g..i-nek kell lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!