Milyen ember vagyok, és legfőképp milyen anya lesz így belőlem?
Szia!Én egy 3hós baba mamája vagyok és sztem alapból rossz felfogás ha egy gyereknek gügyögsz vagy gügyögnek.Rendesen kell beszélni hozzá,mert abból a nyelvből tanul amit adsz neki és egy tévhit,hogy ilyen picik nem értik.Az enyém már dumál egész nap,megért szavakat..pl cici,pancsi..
Más gyerekével nem kell foglalkozni-én is max meg dicsérem az illendőség kedvéért és ennyi.Amúgy nekem meg pont az a bajom,hogy néha jó lenne valakivel sétálni menni aki babás és ezekről a dolgokról beszélgessünk,mert a férjemmel nem ugyan az és legalább tapasztalatot cserélnénk.de nem vagyunk egyformák...és ne foglalkozz csak magaddal,ha úgy érzed az a jó amit te akarsz tenni,tedd azt.És ez nem nyálasság kérdése,én is fiús vagyok,igazából mindig csak fiú barátaim voltak de néha nem rossz a társaság,mert simán egyedül érezheted magadat majd..egy idő után monotonok lesznek a napok..
Engem más gyereke nem érdekel, a fiam születése előtt meg aztán a gyerekek úgy általában nem érdekeltek.
Egyébként sem vagyok az a beszélgetős típus, a játszótéren is inkább leültem a padra és olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!