Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hany forintod van...

Anyukák! Hany forintod van most? Mennyi van félretéve? Hány gyerek van?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 12:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
70%
Úgy látszik, aki nem napról napra él, annak már nem hasznos a válasza. Nekünk is csak azért van tartalékunk, mert kőkeményen megdolgoztunk érte. Egy ideig külföldön, aztán itthon, és egyre feljebb sikerült küzdeni magunkat azon a bizonyos létrán. De azért köszi a nullázást.
2017. jún. 22. 14:14
 32/41 anonim ***** válasza:
14%

27-es válaszoló vagyok. Keményen lelettem pontozva..:D de ez miért fáj valakinek is? Nem cigire, piára, nyaralásokra sőt még jóformán ruhákra se költünk, szinte kívétel nélkül örökölt és turis a ruhatáram amivel teljesen meg vagyok elégedve.

Azért, mert félre teszük a pénzünket és a férjem még egy munkahelyet beválalt, h minél tovább tudjon itthon lenni velünk amikor megszületik a pici, és nem verjük el a pénzt minden szaarságra, ez nem hasznos válasz? förtelem. Bezzeg ha nem lenne megtakarításunk meg 0Ftba válaltunk volna gyereket akkor jobban érezné magát a kedves lepontozó?

2017. jún. 22. 16:40
 33/41 anonim ***** válasza:
77%

6500 Ft-om van. Alkalmi munkákból még kb.

7000 Ft lesz jövő héten, utána érkezik a csp+gyes.

2 gyermeket nevelünk, a kisebbik autista.

A férjem keresete az albérletet és a rezsit fedezi, ill. 20.000 Ft-ot idead havonta.

Félretenni esélytelen, de legalább nem halunk éhen és van tető a fejünk fölött.

Ez ám a zélet, hejj...

2017. jún. 23. 01:16
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
21-es vagyok, nekünk nincs megtakarításunk, mégis lepontoztak, szóval nem ettől függ ezekszerint. Amúgy sincs értelme ennek a pontozásnak.
2017. jún. 23. 10:02
 35/41 A kérdező kommentje:
Eddig úgy éreztem, hogy mi jól állunk anyagilag, de most már elbizonytalanodtam. Tényleg érdekelne az "átlag család" is. Mert kétlem, hogy a válaszok tükrözik Magyarország helyzetét.
2017. jún. 23. 14:47
 36/41 anonim ***** válasza:
73%
Pont így érzem magam most én is Kérdező. Ugyanezt akartam megfogalmazni!
2017. jún. 24. 08:46
 37/41 anonim ***** válasza:
73%

nekem is furcsa,hogy mindenki ennyire sokat keres,vagy csak ide nem írnak mások?

nekem van több ismerősöm is akik kevesebből élnek, de olyan is akik ennyiből,vagy többől.most akkor melyik lehet a jellemző?

írjanak már legyenek szívesek olyanok is,akik kevesebből gazdálkodnak!

kérdező,és utolsó ti,hogy álltok?

2017. jún. 24. 11:05
 38/41 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs megtakarításunk, mert most vettünk nekem is autót. Megyünk külföldre nyaralni, lakáshitel egy pici van és van egy tehermentes nyaralónk a Balcsin. Jelenleg 160.000 ft van a számlánkon és itthon 60.000 ft.
2017. jún. 24. 22:36
 39/41 anonim ***** válasza:
87%

Akkor miért sírsz?

Még ugyancsak többed van, mint az ide írkálók többségének.

2017. jún. 24. 22:41
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

utolsó,valamit nagyon félreértettél.Nem sír a kérdező.

Azt írja,hogy azt hitte ők jól állnak,csak látva,hogy mindenki milliókról ír,egy kicsit elbizonytalanodott.Ez sírás? Mi van veled?

2017. jún. 25. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!