Most kötöttünk házasságot és az első gyermekünket várjuk. Sajnos sehonnan nem kapunk információt arról, milyen támogatás illet meg minket, holott hallom hogy más az önkormányzattól, a munkahelyről is kap ilyen esetben. Ráadásul lakás vásárlás előtt állunk.
A szuleitektol kaphattok tamogatast, es a sajat sporolt penzeteket is felhasznalhatjatok. ;)
2017. jún. 18. 15:47
2/11 anonim válasza:
Családi és magzati adókedvezmény, ez együtt havi 15.000 nettó. Minden egyébről az önkormányzat (azt se tudjuk hol laksz), és a munkahely dönt. Ezek ADHATÓ támogatások. Egyáltalán nem biztos, hogy ti kapni fogtok. És ott a CSOK.
2017. jún. 18. 15:48
3/11 anonim válasza:
Ha erre alapoztok, lehet hogy nem kellett volna gyereket vállalni.
2017. jún. 18. 15:51
4/11 anonim válasza:
Első házasok adókedvezménye, ha van munkahelyetek és ezáltal adóztok.
Létezik munkáltató és önkormányzati lakás kölcsön is. Első feladat megkérdezni a munkáltatót, hogy ad-e ilyen célból támogatást. Második feladat: megnézni az önkormányzat honlapját, hogy milyen feltételekkel lehet igényelni, vagy egy telefon vagy bekocogni és megkérdezni.
2017. jún. 18. 15:57
6/11 anonim válasza:
Miért alapoznának erre? Csak feltett egy kérdést? Miért kell itt gonoszkodni..? A támogatás miatt magyar ember nem szül gyereket, mert sokkal többe van egy gyerek, mint amennyit kap rá.
2017. jún. 18. 15:57
7/11 anonim válasza:
Családi és magzati adókedvezmény, ez együtt havi 15.000 nettó.
Mi van???? Van a magzati, majd a családi. Nem együtt. Legalább hülyeséget ne írnál. Első házas és magzati, majd első házas és csk.
2017. jún. 18. 16:05
8/11 anonim válasza:
Talán érdeklődj a munkáltatódnál és az önkormányzatnál! Mi honnan tudjuk, hogy a tiéd ad-e? Vagy ez eszedbe se jutott?
2017. jún. 18. 17:15
9/11 anonim válasza:
szerintem meg elég nagy ez a világháló, én is innen néztem ki mindent.....
amúgy meg a munkahelyen a családi adókedvezményt kell igényelni, a kormányablaknál pedig az első házasulók kedvezménye.
a lakásvásárlásnál pedig attól függ hogy új vagy használt, illetve vállaltok-e még gyereket a jelenlegin kívül.
ha megszületik akkor még a családi pótlék meg az egyszeri anyasági. kb ennyi.
(ide bezzeg ki bírod írni, a google-ba nem.no komment)
2017. jún. 18. 20:03
10/11 anonim válasza:
9-es, önmagában igazad lenne, mert én sem értem, hogy miért kell beírni a Gyakorira pl. hogy lehet-e laptopot venni részletre, holott, ha ugyanezt (laptop részletre)a keresőbe írja, számtalan találatot hoz ki, DE!
Itt a kérdező pont azt nem tudta, hogy mit kell keresni és ezért kért segítséget: ugyanis nehéz úgy rákeresni valamire, ha nem tudod, hogy hívják :D (mármint a támogatást)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!