Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hany forintod van...

Anyukák! Hany forintod van most? Mennyi van félretéve? Hány gyerek van?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 12:06
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
53%
Első babát várjuk, megtakarítás nincs (ami kevés volt azt a lakásra/baba dolgokra költöttük), a havi fizetéseinkből éltünk eddig, ami el is fogyott mindig (jelenleg 30 ezer forintunk van). Mostantól jobb lesz, mert a férjem munkahelyet váltott, itt sokkal magasabb fizut fog kapni, nekem meg nagyon jó csed és max gyedem lesz, szóval igyekszünk majd félretenni.
2017. jún. 21. 13:59
 22/41 anonim ***** válasza:
97%
2 gyerekem van, egyedül nevelem őket, a kisebbik tartós beteg/fogyatékkal él, ápolásra szorul, itthon vagyok vele javarészt, illetve részmunkaidőben dolgozom, mikor van aki felvált, hetenete kétszer. Félretett pénzem nincsen, a lakás a sajátom és tehermentes, de ennyi. Jelenleg minden ki van fizetve, sok mindent kellett hó elején beütemezni, a következő utalásokig 21ezer forintom van, hütő, spájz, fagyó tele, ez van a többi kajára, buli nem lesz, de amúgy megoldom. Ha baj adódna és még váratlan kiadás, kénytelen lennék családi segítséget kérni, van kitől szerencsére, eddig nem volt rá szükség. Tartalékot képezni ilyen paraméterek mellett egyszerűen nem tudok, örülök, hogy kvázi tisztességesen manageltem eddig mindent egymagam.
2017. jún. 21. 14:00
 23/41 anonim ***** válasza:
33%
A tárcámban 17550 Ft + 21ezer utalvány, perselyben 120ezer, aprósüvegben kb 15ezer, közös számlán kb 300ezer, ezen kívül van még 9000 dollár és 2000 font. 2. babánkat várjuk, tervezünk harmadikat is.
2017. jún. 21. 15:00
 24/41 anonim ***** válasza:
21%
Lekötve nincs semmi, a kèt számlán kb 10-12 millió, ami most felújításra megy. 1,5 ève vettünk házat, azóta folyamatosan hol konyha, hol kert, hol fürdö felújítás van, így mire összegyülik vmennyi mindig jön a következö munka.
2017. jún. 21. 15:19
 25/41 anonim ***** válasza:
63%
23-as megkérdezhetem,hogy mennyi a havi jövedelmed,amiből mindezt meg kell oldanod?
2017. jún. 21. 15:24
 26/41 anonim ***** válasza:
66%

Összesen 30 ezer Ft van. Nálam max egy ezres,nem hordok pénzt magánál,amikor dolgozni megyek.Megtakarításunk szinte semmi,olyan 15-20 ezer körül. Múlt évben vettük a házat,pici hitel is van rajta.1 gyerek van,a diétája nem olcsó (tejfehérje) és fejlesztésre is járunk,itthon is van torna.A gyes-re már nem vagyunk jogosultak,emelt caládira sem,mert az intoleranciája sok idő után mutatkozik csak.

Nehéz anyagilag,de azon vagyunk,hogy megoldjunk mindent.

2017. jún. 21. 21:38
 27/41 anonim ***** válasza:
12%

4milliónk van a számlán, itthon 100e kp.

Havi 120e ből élünk, a többit félre tettük, teszük. Férjemnek 2munkahelye van, én most tp.zen vagyok itthon, de nem panaszkodhatok, mert jó a táppénzem. A pici még a pocakomban, első gyerek. Akkor kezdtünk próbálkozni amikor megvolt a 2millió a számlán. Magyarországon dolgozunk, szerencsére hitel nincs.

2017. jún. 22. 09:02
 28/41 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos még nem vagyok anya, de gondoltam írok.

Látom, hogy sok embernek sajnos nincs sok megtakarítása, de dolgozik, tesz érte, hogy mindent meg tudjon adni a gyerekeknek.

Mi jól élünk a férjemmel. Mérnökök vagyunk egy nagy multinál, a férjem középvezető, jól keresünk. Saját lakásunk van. Minden egybevéve (értékpapír, LTP, életbiztosítás) 18 millió forint megtakarításunk van (nem örökség). A folyószámlánkon 800.000 Ft körül van, otthon 50.000 Ft, pénztárcámban 5.000 Ft. Egyszer családi házat szeretnénk, de még nem azonnal, hiszen csak ketten vagyunk.

Ez eddig jól hangzik, de még nincs babánk, és sajnos úgy néz ki egy jó darabig nem is lesz egészségügyi okok miatt. A mi esetünkben már csak a lombik jöhet szóba. Nagyon el vagyunk keseredve, nem látjuk az út végét, bizonytalanok vagyunk. 2 éve szeretnék családot, és nem tudjuk, hogy még hány év múlva adatik ez meg nekünk. Az élet fintora egyik részről ad.....

Nem vagyunk még annyira elkésve, én 29 vagyok, a férjem 31. A lombik során átlagban 35-43 közötti párokkal találkoztam a leggyakrabban, de félek, hogy mi van, ha nekünk is elhúzódik...az idő meg telik.

Ilyenkor értékelődik fel az emberben, hogy mi is a fontos. Öleljétek meg és szeressétek a gyerekeiteket.

2017. jún. 22. 13:17
 29/41 anonim ***** válasza:
28%
Így olvasgatva a válaszok nagy részét meg a milliókat, meg most vettünk házat meg a többit, arra gondoltam, honnan jön az a sok kérdés, hogy mikor utalják már a gyest? :)
2017. jún. 22. 13:31
 30/41 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg azok, akiknek a GYES érkezése kardinális, kevés pénzből élnek, nullához közeli megtakarítással... Én sem szívesen válaszolnék egy ilyen kérdésre, és nem írnám le, hogy nekem nincs semmim.....
2017. jún. 22. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!