Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet két édestestvérnek...

Lehet két édestestvérnek ugyanaz a neve? Pl. : Kovács Mária Rozália Kovács Rozália Mária

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm mondta, hogy a testvére ugyanaz a két nevet viseli, mit ő, csak fordítva.Mondtam neki, hogy elég furcsa, meg szerintem logikátlan.

És azt mondta, ő sem érti, de így alakult.

Azt mondta, hogy közte és a tesója között 7 év van.(sajnos a tesója elhunyt 12 éve:(.

De amúgy ilyet ismertek?

Mikor egy családban, ahol apa anya közös , mindkét gyereknek ugyanazt a evet adják?

És volt olyan, hogy például mikor a tesója élt, akkor a tesóját is azon a néven (is) szólították, ami a barátnőmnek az első neve...

2017. jún. 16. 15:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én csak olyat ismerek ahol a második nevük ugyan az.
2017. nov. 5. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!