Lehet két édestestvérnek ugyanaz a neve? Pl. : Kovács Mária Rozália Kovács Rozália Mária
Egyik barátnőm mondta, hogy a testvére ugyanaz a két nevet viseli, mit ő, csak fordítva.Mondtam neki, hogy elég furcsa, meg szerintem logikátlan.
És azt mondta, ő sem érti, de így alakult.
Azt mondta, hogy közte és a tesója között 7 év van.(sajnos a tesója elhunyt 12 éve:(.
De amúgy ilyet ismertek?
Mikor egy családban, ahol apa anya közös , mindkét gyereknek ugyanazt a evet adják?
És volt olyan, hogy például mikor a tesója élt, akkor a tesóját is azon a néven (is) szólították, ami a barátnőmnek az első neve...
Én is ismert egy testvérpárt az egyik György András a másik András György hát én is csak lestem.
De mondok bizarabbat a suliba járt egy ikerpár az egyik Nikoletta a másik Nikolett volt.
Az en masodik keresztnevem a hugom egyetlen keresztneve ...
Franc se tudja miert lett igy de utalom a helyzetet
Náluk mindkét szülőközös. Anyuka is, apuka is.
Anyuka azt hiszem Katalin.
A nővérnek ez az első neve, a második neve az ami a húgnak és a húg második neve szintén Katalin.
Kérdeztem, miért? De nem tudott ráválaszt adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!