Kúszó, mászó baba mellett ki mivel takarít?
Figyelt kérdés
Milyen fertőtlenítő szereket használtok, mivel mostok fel, mivel törlitek a bútorokat?
Most kezdett el kúszni a babám, a habszivacs szőnyeg még elég neki, de ha elkezd mászni, úgyis bejárja az egész lakást. Nálunk mindenhol járólap és parketta van. Nem igazán tudom, hogy mivel moshatok fel!
2017. máj. 19. 10:20
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Bocsánat, nem voltam elég egyértelmű. Nem a gyerek miatt akarok fertőtleníteni, meg nem a bacik miatt aggódom.
A baba előtt bejárósak voltak a cicáink és megszoktam, hogy domestossal mosok fel(meg a szagát is szeretem). De gondoltam, hogy azt nem nagyon tanácsos gyerek mellett, aki kb nyalja a padlót.
2017. jún. 13. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!