Másra is megvetően néznek, aki 1 év körüli baba mellett pocakosnak látszik?
Sokáig nem értettem miért néznek annyira az emberek de észrevettem, hogy többen a hasam nézik. Nagyon kellemetlen volt.
(Olyan szinten puffadok, hogy reggelente is csak azóta van normális kinézetem mióta cholagol cseppet használok. Azóta nem kapom a megvető pillantásokat se annyira. Bár inkább már nem eszek mielőtt emberek közé megyek.)
Csak elgondolkoztam rajta miért ilyenek az emberek, más is tapasztalja-e ezt.
Szerintem csak beképzeled.
Ugyan miért nézné bárki megvetően a hasadat?
Lehet hogy megnéznek,de nem azért mert bajuk van a külsőddel csak szimplán az ember ilyen,megnézed a másikat ha elmész mellette vagy ha sorban álltok stb..
Nem lehet szemlesütve járkálni egész nap.
1-es, igaz, nem kellene foglalkozni vele.
2-es, lehet van valami a beképzelésben mert én rosszul érzem magam a bőrömben de a férjem is jegyezte már meg, hogy minek nézik egyesek a hasamat mert ő is észrevette. 5-6 hónaposnak nézek ki egyébként, alapból is van felesleg a hasamon de nem ennyire és be tudom húzni, puffadtan pedig egyáltalán nem.
A hasizmod nem nyílt szét? Azért kérdezem, mert az istennek se akart visszamenni a hasam teljesen (előtte lapos volt), így felkerestem egy általános sebészt. Kiderült, hogy jó két ujjnyi rés van, valamint kezdődő köldöksérv is.
Műtét lett a vége, hirtelen karcsú derekam lett és a sérvet is bevarrták. 2-3 napig görnyedten jártam, 6 hétig nem emelhettem, de megérte - egyrészt nincs sérvem, ami kizáródjon, másrészt a hasfal összevarrásával eltűnt a pocakom, ami nem zsír volt, hanem a hasfal boltosult ki.
Nálad miről van szó? A hasfal nem húzódik vissza, vagy zsírtöbblet van a hasadon? Utóbbira a diéta a sport a megoldás.
*egyébként sokszor fáj is a hasam sőt néha hányok is szélgörcsök mellett szóval tuti az emésztésemmel van a baj.
Csak elég kellemetlen ez nekem és még meg is néznek. :(
Szerintem ne éld meg ilyen rosszul azt,hogy megnéznek.
Pl én is jobban figyelek azokra a nőkre,akik terhesek(vagy annak néznek ki) vagy kisgyerekkel vannak,mert jobban vigyázok,nehogy megüssem véletlenül,vagy megnyomjam a hasát stb.
Nem kell feltétlenül rosszra gondolni.
Egyébként meg xy vadidegen ember azt gondol magában,amit akar.Az ő baja,nem a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!