Anyukák, ti hogy éltek szexuális életet a baba mellett?
Ahogy 1. is írja.
Mivel külön szobában volt a kezdetektől, így nem volt probléma.
Azért nem napi 24 óra, és 100% energia egy baba.
Kb. 2-3 hónap után volt rá újra igényem. Az elején nyilván nem, örültem ha élek. Nem is fáradtság miatt, hanem a szülés utáni fájdalmak miatt. Nekem nem volt egy túl jó élmény.
Nálunk is külön szobában van. Szerencsére jó alvó, nem kel fel sokszor éjjel.
DelutanI alvaskor, vagy ha este elaludt. Most mar akkor ha oviban vagy vagy nagyieknak ès/vagy este elalvas utan.
Heti 3-5 alkalommal sikerul. Kihasznaljuk mert szeretnenk kistesot es utana valszeg ennel neccesebb ügy lesz az együttlèt
Amikor a gyerek aludt, akár délutáni alvásnál és épp itthon volt a férjem, vagy mikor este elaludt. Több szobánk van, szóval volt hol.
Sokszor fáradtak voltunk, de mivel ugyanúgy vágytam a páromra és az együttlétre, így rászántuk az időt és az energiát.
Most már nagyobb a gyerkőc, így napközben már nem alszik, így este, amikor elaludt, vagy mikor éppen nincs itthon a gyerkőc, mert pajtásoknál van, vagy nagyszülővel.
Nálunk már nagytesók is vannak mellette, akik napközben nem alszanak, és a párom korán kel, korán fekszik. Kihasználjuk az adódó lehetőségeket, tegnap pl. a fürdőben szántunk pár percet az intimitásra, amíg a kicsi aludt, a gyerekek meg a szobájukban játszottak, és hangoskodtak.
Kis kreativitással és ötletességgel könnyebb megoldani, ha ragaszkodnánk ahhoz, hogy este és ágyban, akkor biztos hogy havi kettőnél többre nem jutna lehetőség. Így a heti kettő-három a minimum, de egyébként ha csak tehetjük, akár naponta többször is. (Mindketten ilyen típusok vagyunk, ez van.)
Páromnak kevesebb az igénye ,mint nekem szóval ez a nem jó része. Ketten vannak a gyerekek,három lesz. A kettes még pici,nálunk alszik kiságyba. A nagy nem alszik nappal. Így este tudunk,ha alszanak. Pici lakás,nincs egyéb lehetőség.
A pici majd megy át a nagyhoz,aztán idővel majd a harmadik is,aztán költözünk nagyobb házba,ott meg mindneki külön majd.
Mi is egy szobában vagyunk, 11 hónapos a fiunk, le van választva a szobából a babasarok egy könyvespolccal, szóval ha fel is ébred, nem lát ránk. De még sose ébredt fel közben, elég halkak tudunk lenni.
Délutáni alvásnál nincs itthon a férjem, hiszen olyankor dolgozik. Hétvégén meg a nagyobbik gyerek is itthon van. De ha néha véletlenül úgy adódik, hogy itthon van, akkor a nagy szobájában altatjuk a kicsit, és akkor kicsit kreatívabban is együtt tudunk lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!