Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok anyuka miért beszélntöbbes...

Sok anyuka miért beszélntöbbesszbam a babáról?

Figyelt kérdés
Pl: kinőtt a fogUNK, 8 hónaposak vagyUNK, ilyenekee gondoltam.
2017. máj. 15. 11:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
26%
a zsák és a foltja. tényleg no comment.
2017. máj. 15. 11:23
 22/28 anonim ***** válasza:
36%

Nem vettem magamra hiszen en nem beszelek tobbesszamban de mindig is zavart amikor a felnottek egymassal ilyen intoleransan viselkednek.

De igy hogy megtudtam gyerek vagy, mar ertheto!

23/28 A kérdező kommentje:
Jó, pl az, hogy X évesek vagyUNK belefér, mert hisz a párkapcsoltban is együtt tartják az évfordulót. Na de fogunk, bekakiltunk, hát.
 24/28 anonim ***** válasza:
35%

A babas anyuka barataim kozul senki nem beszel igy szerencsere. Igaz, megvalogatom oket, egy alapveto intelligencia kell, hogy tudjunk beszelgetni.

A 8 altalanost vegzett ostobaktol kiraz a hideg. Bekakiltunk, bufiztunk ...

2017. máj. 15. 11:28
 25/28 jafnrétti ***** válasza:
50%
Gratulálok, az oldal több, mint tíz éves történetében te tetted fel a 2319483929532. ilyen kérdést. K.va unalmas már, pedig nem beszélek így a gyerekeimről, sőt, röhejesnek tartom, de az ilyen kérdések méggázabbak.
2017. máj. 15. 11:47
 26/28 anonim ***** válasza:
92%

Jajj nekem a férjem mondta hogy megyünk szülni.... baxus azt hittem agyvérzést kapok. Mondtam neki én megyek esetleg te bejössz és fogod a fejem.

Engem a boltosok otthon hülyének néznek ha úgy mondom hogy igen bilizik es megy oviba.

Aztán úgy folytatják nekem hogy huuu mentek oviba meg ti mar szobatiszták vagytok....Ilyenkor mondtam én igen én már elég régóta szobatiszta vagyok oviba meg majd viszem de én nem megyek.😂😂😂

2017. máj. 15. 11:52
 27/28 anonim ***** válasza:
60%
Persze, egy 16 éves fiúnak ez a legnagyobb gondja, és ezen vitázik gyesen lévő kismamákkal oldalakon keresztül. Persze.
2017. máj. 15. 12:24
 28/28 anonim ***** válasza:
66%
Engem is mindig zavart. Mintha a gyerek nem lenne egs önálló lény. Nem. Ha egy hónapos, akkor ő egy hónapos. Ha kinőtt a foga, akkor neki nem nőtt ki a foga. Ha oviba megy, akkor ő megy oviba. Persze nyilván van,akinek ez magas, ők többes számoznak. Ez sok mindent elárul a megszólaló anyukáról.
2017. máj. 15. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!