Sok anyuka miért beszélntöbbesszbam a babáról?
16 eves fiu vagy??? Es anyukak szokasait elemzed?? :)))
Anyad helyeben elvinnelek egy jo kis terapeutahoz te perverz kis diszno! A korodat viszont jol megtippeltem :)))
Akik bologatoskutyakent helyeseltek neked, nekik gratulalok hogy agyilag egy TINIFIU szintjen vannak :)
Taps csajok, igy tovabb :)
A túlzott többesszám is zavaró, de az is, hogy ez most divatba jött, hogy emiatt is lehet szidni az anyákat.
Múltkor mondtam én is, hogy "Este nagyon sokat sírt, nem sokat aludtunk." A rokon meg rákezdett erre, hogy miért kell mindig a többesszám. Csak néztem, hogy mi baja van? Úgy gondolta, hogy a pici sír, én meg átalszom az éjszakát?!
Ezen kívül is rengeteg dolog van, amit együtt csinálunk, elvégre a nap 24 órájában együtt vagyunk. Sétálunk, alszunk, pihenünk, kimegyünk a konyhába (viszem az ölemben),stb. Most két kötekedő miatt nem fogom úgy mondani, hogy "elmentem sétálni, és közben babakocsiban toltam a picit, aki feküdt és nézelődött". Sétáltunk. Pont. Aki nem teljesen hül.ye, az érti, hogy a három hónapos nem a saját lábán jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!