Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok anyuka miért beszélntöbbes...

Sok anyuka miért beszélntöbbesszbam a babáról?

Figyelt kérdés
Pl: kinőtt a fogUNK, 8 hónaposak vagyUNK, ilyenekee gondoltam.
2017. máj. 15. 11:02
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ja, olyat is láttam már, bepisiltünk. Rossz lehet :(
2017. máj. 15. 11:15
 12/28 anonim ***** válasza:
43%
Kerdezo Te nem nottel fel meg az anyasagra. Igy akarsz peldat mutatni a gyerekednek? Rosszindulatu vagy minimalis elfogadas nincs benned olyanok irant, akik mashogy csinalnak valamit mint Te.
2017. máj. 15. 11:17
 13/28 A kérdező kommentje:
Még szerencse! 16 évesen nem is szeretnél felnőni az anyadághoz, pláne fiúként. :) De köszi az infót! 😂😂
2017. máj. 15. 11:19
 14/28 anonim ***** válasza:
35%
12 vagyok, meg mielott ovis ujjal mutizasba kezdesz, elmondom, en nem beszeltem soha tobbes szamban, de nem erdekel, ha valaki igen. Ennel a szintnel en mar felnottebb es intelligensebb vagyok mint ahol Te leragadtal (csufolodos alt. isis kiscsaj szint)
 15/28 A kérdező kommentje:
Amugy ez nem rosszindulat, csak egy egyszerű kérdés, amit a 6-7es értelmesen megválaszolt...:)
 16/28 anonim ***** válasza:
89%
nekem is a hátamon a szőr feláll tőle... aztán mióta megszületett a kislányom, gyakran kapom magam rajta én is, hogy így beszélek. Na nem a bekakiltunkra gondolok, hanem pl. hogy ma már fürödtünk, ettünk. Az, hogy pl. 8 hónaposak vagyunk, az abból a szempontból érthető, hogy én meg 8 hónapja vagyok anyuka.
2017. máj. 15. 11:20
 17/28 anonim ***** válasza:
47%

16 eves fiu vagy??? Es anyukak szokasait elemzed?? :)))

Anyad helyeben elvinnelek egy jo kis terapeutahoz te perverz kis diszno! A korodat viszont jol megtippeltem :)))

Akik bologatoskutyakent helyeseltek neked, nekik gratulalok hogy agyilag egy TINIFIU szintjen vannak :)

Taps csajok, igy tovabb :)

2017. máj. 15. 11:21
 18/28 anonim ***** válasza:
91%

A túlzott többesszám is zavaró, de az is, hogy ez most divatba jött, hogy emiatt is lehet szidni az anyákat.

Múltkor mondtam én is, hogy "Este nagyon sokat sírt, nem sokat aludtunk." A rokon meg rákezdett erre, hogy miért kell mindig a többesszám. Csak néztem, hogy mi baja van? Úgy gondolta, hogy a pici sír, én meg átalszom az éjszakát?!

Ezen kívül is rengeteg dolog van, amit együtt csinálunk, elvégre a nap 24 órájában együtt vagyunk. Sétálunk, alszunk, pihenünk, kimegyünk a konyhába (viszem az ölemben),stb. Most két kötekedő miatt nem fogom úgy mondani, hogy "elmentem sétálni, és közben babakocsiban toltam a picit, aki feküdt és nézelődött". Sétáltunk. Pont. Aki nem teljesen hül.ye, az érti, hogy a három hónapos nem a saját lábán jött.

2017. máj. 15. 11:21
 19/28 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem, ebben mi a rosszindulat. Feltettem egy kérdést, mert nem értettem az okát. Két válaszadó tökéletesen megválaszolta, lényegében érthető ezek után, ennyi történt. Te ledig magadra veszed, besertődsz, cirkuszolsz. Mint egy 12 éves ;)
2017. máj. 15. 11:22
 20/28 A kérdező kommentje:
Anyukámat a szádda ne vedd te senki. 2 éve a temetőben van, menj utána, és monnd el neki a tanácsodat :)
2017. máj. 15. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!