Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lebeszélnétek a 3. babáról?

Lebeszélnétek a 3. babáról?

Figyelt kérdés

3,5 éves a kislányom és a kisfiam. Most kattantam be, hogy jó lenne babázni újra...

37 évesek leszünk férjemmel, ő nincs oda az ötletért, de nemet nem mondott.

Van 2 egészséges gyerkőcünk, terhessdégem nem volt gondtalan, de nem lettek koraszülöttek. Lassan 1 éve dolgozom újra. Nagyobb lakás (tervnben van, de pár év múlva) muszáj lenne, nagyobb kocsi is... 5-6 év is lehet lenne a korkülönbség az sok, nem?

Szívem mondja, hogy legyen még egy baba. Ketten egész jól elvannak már,mde a korlülönbség, mi korunk is aggaszt....

2016. márc. 23. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
37 az nem öreg. Az unokatesómat 43 évesen szülte az anyukája. A tanárnő is 40 felett. 5-6 év korkülönbség nem túl sok szerintem. Az egyik hugim 6 éves koromban született, a másik 11. A legfiatalabbal már nem játszottam sokat, de jóban vagyunk.
2016. márc. 23. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Ha jól értem szeretnél még egy gyereket, de csak akkor ha lesz nagyobb lakás és autó? Szóval ha most 37 éves vagy és 5-6 év múlva lenne aktuális akkor te már 40 felett lennél.

Én nem vállalnám ebben a formában. Nem a korkülönbség miatt, hanem a ti korotok miatt.

Félre ne érts nem vagy öreg és tudom nagyon sok nő 40 felett is vállal gyereket, de én nem tenném már.

Tesóm és köztem 5,5év van és jól elvoltunk mindig nem volt ez gond.

A másik, hogy nekem fura amikor azt írja valaki jó lenne babázni . Megértem imádni való az a része talán az egyik legjobb dolog a világon, de sajnos hamar eltelik ez az időszak. Lesz-e elég türelmed újra a dackorszakot és a többit végigcsinálni?

2016. márc. 23. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem beszélnélek le. Ha akarod, most vállald be.
2016. márc. 23. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól tartasz nem lesz kivel játszani a harmadik gyereknek? Nem azért kell szülni testvért, hogy legyen kivel játszani a másiknak. A második gyereket ezért szülted, hogy legyen az elsőnek kivel játszania?? Nem magatok miatt? A harmadikat a férjed és magad miatt szüljed, ne az érdekeljen, hogy majd játszik-e valaki vele... Majd lesz neki korabeli haverja / barátnője a szomszéd utcából, óvodából, iskolából... Autót meg lehet oldani cserélni nagyobbra... nagyobb lakás pár év múlva is jó. Szóval, ha csak azért, mert vágytok egy picire, és megoldható az elhelyezése, akkor hajrá.
2016. márc. 23. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
23%

Magyarországon sok a 40 feletti kor. Legalábbis nekik. 60 évesen már elpatkolni készül a nagyja. Ritka pesszimista egy nép ez.

5 év korkülönbség az semmi. Jobb, mintha évente szülnél, mint sokan.

2016. márc. 24. 06:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömnek két gyerkőce van, 8 év van köztük. Nagyszerűen elvannak :-)

De mi is úgy jöttünk,hogy a két nagy közt 1 év van, a 2-3. közt 6 év, 3- és köztem 5 év.

Ha mindeneket megvan ami kell és nem gond az sem ha lebetegszenek és gyógyszer kell, ha nem akadáj a ruháztatás, a mindennapok, akkor senkinek sincs joga lebeszélni egy újabb gyerkőcröl!

2016. márc. 25. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!