Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ajánlott szülés...

Szerintetek ajánlott szülés után is ezt csinálni?

Figyelt kérdés
TUDOM,hogy a sex kategóriàban kellene ezt a kèrdèst fel tennem,de ott csak idiota vàlaszokkat kapnèk.Tehàt gyerekvàlalàs elött ritkàn anàlisan is közösültünk a pàrommal,aminek a pàrom nagyon örült.Most,hogy terhes voltam igen nagy babàval 4.25kg-os babànk született csàszàrral ès a megeröltettet terhessègtöl lett egy kis aranyerem,ès azóta nagyon kevèsszer voltunk együtt anàlisan,amit főleg a pàrom neheztel.Tehàt a kérdèsem az lenne,hogy óvatosan persze de lehet csinàlnunk aranyér melett nem lesz ettől bajom esetleg van valaki hasonló hejzetben?Privàt üzenetnek is örülnék.

2017. máj. 8. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a vénafalak túlfeszüléséből eredő vérzés, a keletkezett seb felülfertőződése és gyulladása is kialakulhat. HOGYAN ELŐZHETŐ MEG AZ ARANYÉR? Az aranyeresség megelőzése >> Így a fájdalmatlan állapotban történő anális közösülések hatására természetesen kiújulhat és akár romolhat is az aranyeresség. Ennek tudatában kell vállalnia és a gyakoribb panaszokat okozó aranyeresség idővel műtéti ellátását fog igényelni.
2017. máj. 8. 07:43
 2/9 anonim ***** válasza:
2017. máj. 8. 07:44
 3/9 babyboom567 ***** válasza:
100%
Nekem az egyik kolléganőm mesélte ,hogy a lányának szülés után ilyen valami fogóval rakták, meg sütötték, meg varrták vissza meg össze az aranyerét,szóval, mikor már terveztük a babát,én már nem engedtem mert nem akartam így járni.Nagyon gondold át,hogy tényleg engeded e,hogy mert lehet esetleg rosszabodnak a tüneteid.
2017. máj. 8. 07:44
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Neheztel? Jó fej.

Az nem érdekli, hogy rosszul is elsülhet, és kiújul durvábban?

Szerintem várj vele..

2017. máj. 8. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Eneg y ilyen bunkoval le se fekudnek. Nemhogy gyereket szulni neki,meg minden ohajat teljesiteni. Nemreg szultel,ha jol veszem ki a szovegedbol,a test nagyon megviselt,osszevan zavarodva minden,nemhogy analisan,de mashogyan is ki kellene varni a 6hetet,ha nem tobbet. Es foleg ha aranyered van,az analis szex csak rontani fog a helyzeten. Fajni,egni,csipni fog ,le sem birsz majd ulni,nem beszelve a fertozesekrol,es a felszallofertozesekrol,akar belproblemak is stb.

Ha ezt nem tudja megerteni,akkor nehezteljen csak nyugodtan.

2017. máj. 8. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Neheztel"?!

Neheztel, amiért a gyerekét megszülvén aranyeret kaptál, és emiatt nem akarsz vele análisan szexelni?

És te akarsz vele análisan szexelni aranyér mellett, "óvatosan" meg " praktikákal"?

Az a szexuális együttlét, ami a másik testében kárt okoz vagy fájdalmat, pláne úgy, hogy az aki csinálja, ezt tudja is, azt erőszaknak hívják.

A "párod" erősen szégyellje el magát, és ne akarjon análisan megkettyinteni. Ez a minimális minimum.

Te meg kapj már a fejedhez! Nem kell feláldoznod a tested csak azért, mert a pasid így vagy úgy akar veled szexelni ... Jézusom.

2017. máj. 8. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Mekkora egy sudribunkó a férjed. Azért ne ám már az ő kényekedve előrébb való legyen, mint a felesége egészsége. Ilyen kórelőzménnyel én tuti nem engedném, mondjuk amúgy sem. Félreértés ne essék, ez mindenkinek privát magánügye, szó sincs róla, hogy ellenezném, vagy elítélném, egyéni döntése mindenkinek mit vállal be az ágyban. Nekem rendszereidegen, egyszer szóba került annó az elején, mondtam is a férjemnek egye fene, de akkor beszerzünk egy felcsatolható cuccot és kipróbálja ő is, mert nekem kábé pont akkora élmény, sőt ő a prosztatája okán még akár élvezheti is. Letett róla, azóta is nagyon röhög, mikor viccelődünk evvel. Huszonéve együtt vagunk, köszönjük, minden rendben. A frissen szült nejére neheztel ez a tulok. Másban is ilyen kedves, előzékeny? Már ne is haragúdj, de ez nálam pont az a kategória, ami nagyon kiveri a biztosítékot. Amúgy legalább örömet okoz, szereted így, vagy csak a kedvéért teszed? Szerintem addig oké, amig az ember nem bevállalja a párjáért, hanem maga is élvezi, tudom, hogy van olyan is és teljesen rendben van, amíg kölcsönös örömforrás a dolog és egészségügyileg kockázatot sem jelent.
2017. máj. 8. 10:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolso ketto!

Teljesen igazatok van!

5-Os voltam

2017. máj. 8. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha emiatt a férjed neheztel rád, akkor egy oltári nagy bunkó. Mit nem ért azon, hogy fáj neked??
2017. máj. 8. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!