Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki szül ügyeleten, es ki...

Ki szül ügyeleten, es ki kórházba?

Figyelt kérdés

Mi alapjan van ez?

Vagy hogy vsn ez?

2016. jún. 9. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

most lehet meg foglak lepni, de az "ügyelet" a kórházban van!

az alapján van, hogy fogadsz-e (pénzért) orvost) vagy hogy beérsz-e a kórházba. ha nem érsz be, akkor a híradóba leszel

2016. jún. 9. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdésedet :D

A szülészeti osztályokon azt mondják ügyeletesnek, aki épp akkorra be van osztva, tehát nem fogadott orvosod, hanem csak egy sima ott dolgozó doki, aki az ügyeletes. Én pl. az éppen aktuális ügyeletes orvosnál szültem mindkét gyerekemet. De természetesen kórházban :D

2016. jún. 9. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hű...

Az ügyeletet jelen esetben nem úgy kell elkèpzelni hogy bemèsz a helyi orvosi ügyeletre ès megszülsz.

2016. jún. 9. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld kifejteni, hogy mire gondolsz. Mert ez így ködös.
2016. jún. 9. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha van pénzed, akkor a fogadott orvosodnál fogsz szülni, ha nincs magán dokid, akkor annál, aki éppen ügyeletben van. Helyileg a kórházban.
2016. jún. 9. 22:41
 6/8 Vilcsianyuja ***** válasza:
39%
A háziorvosi ügyeleten nem szoktak szülni. A kórházak szülészet-nőgyógyászati osztályain van ügyelet fő munkaidőn kívül, van ügyeletes orvos, akihez kerülsz, ha "csak úgy" beesel szülni ügyeleti időben, fogadott orvos nélkül. Így szokták írni: "nekem nem volt fogadott dokim, az ügyeletesnél szültem".
2016. jún. 9. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyerek vagy?Mert egy felnőtt tisztában kell,hogy legyen ezekkel a fogalmakkal.
2016. jún. 9. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a válaszokat olvasva úgy röhögtem, hogy kijött egy kis magzatvíz.. :D
2016. jún. 9. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!