Nemrég, aktus után nagyon rosszul lettem éjaszaka. Az ügyeleten kötöttem ki, onnan kórházba, felvettek, kivizsgáltak, semmi, kaptam infúziót, lezárva. Most megismétlődött. Mi lehet a bajom?
Szia.
Szerintem besze´lj egy urológussal.Nehogy komolyabb baj legyen a hátte´rben.valószinü,hogy köze van a szexhez,ha csak utánna,vagy közben jelentkezik.Igaz kellemetlen dolog ilyesmiröl beszélni,de a te érdekedben muszály.
Járj a vége´re,esetleg csina´lnak ve´gbél vizsgálatot,stb..
Vigyázz magadra.
Az okos könyvek szerint nagyon erős izgalmi állapotban ha nincs orgazmus akkor nagyon komoly hasi fájdalmak, rosszullét fordulhat elő. Volt ilyen barátnőm. Még tapasztalatlan volt és csak azt mesélte, hogy szex után ő mindig rosszul van és a pasija ijedten ápolja...
nem mertem elmondani neki, hogy ezek szerint nincs orgazmusa és az izgalom hatására keletkkező alhasi vérbőség okozza a görcsöt, rosszullétet.
Nem vagyok orvos, nem állítom, hogy ez okozza ezeket a komoly tüneteket.
De egy (erős) tippnek megteszi. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!