Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minek szül egy huszonéves...

Minek szül egy huszonéves lány, ha még bulizni, és pasizni akar?

Figyelt kérdés

Nekem semmi bajom azzal, ha valaki fiatalon lesz anya. Viszont azt már nem értem, hogy sok fiatal lány szül gyereket egy pár hónapja tartó kapcsolatban, és miután kiderül hogy terhes, egyedülálló lesz. Vagy ha nem, akkor ott van két fiatal szülő, akik tapasztalatlanok, (rosszabb esetben) munkanélküliek, és még az életüket akarják élni.

Sokszor látom, hogy egyedülálló anyukák lepasszolják a babát a nagyszülőknek, ők pedig buliznak, és 3-4 havonta másik pasival vannak együtt. Ez pedig szerintem egy kisgyereknek (jelen esetben még csak kisbabának) nagyon nem tesz jót. Az abortuszt természetesen elítélem, ha az anyagiak megvannak még oké is, de ezt akkor is felelőtlenségnek tartom. Az is rendben van, hogy attól függetlenül hogy valaki anya lesz, kikapcsolódnia kikell, de én erre nem a diszkót tartom a legjobb megoldásnak.

Természetesen semmi közöm hozzá hogy mások hogyan élik az életüket, ez csak a személyes véleményem. De érdekelne, hogy Ti mit gondoltok erről ?!

Szerintetek sem kéne egy olyan lánynak szülni, aki még ennyire bulizni és pasizni akar?

2017. ápr. 24. 09:11
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

Ez a kérdés olyan nevetséges.

Egy egyedülálló már ne is ismerkedjen?

Egy anyuka már nem szórakozhat?

Képzeld az anyukák is táncolnak, isznak néha alkoholt is, sőt, van, hogy a kettőt egyszerre csinálják.

Az egyedül maradt huszonéves meg temesse el magát egy életre? A kiegyensúlyozott magánélet az élet része, jár anyukáknak is.

2017. ápr. 24. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Nem mindenkinek ugyanaz szórakoztató.

Mit csináljon az ember, amíg nincs otthon? Hagyja egyedül a gyereket? Bízza idegenre? A legjobb helye a szülők után a közelálló rokonnál van.

Nem minden ismerkedésből lesz tartós párkapcsolat. Ha 3 hónap után derül ki valakiről, erőszakos vagy szerencsejátékfüggő, akkor a nő maradjon vele?

2017. ápr. 24. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Én házasságba szültem a várva várt babánkat, 27 évesek voltunk, most 1,5 éves a gyerekünk. Szülőként mi is tapasztalatlanok voltunk!

A férjemet nem cserélném le, szerintem ő se engem, de ahogy te fogalmazol a gyerkőcöt "le szoktuk passzolni" a nagyszülőkhöz. Járunk bulizni, diszkóba is.

2017. ápr. 24. 09:35
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

20 évesen szültem, nem tervezett baba volt. De a párommal eszünkbe sem jutott az abortusz, hiszen az anyagi hátterünk, minden megvolt ami egy gyermek felneveléséhez kell! Nem a nagyszülők nyakára szültem.

Kövezzetek meg, kedves előzők, de teljesen megértem a kérdező kérdését. Soha nem értettem én sem egyet azokkal az "anyukákkal", akik fiatalon (huszonpár évesen) szülnek, és ugyanazt az életvitelt folytatják, amit előtte.

Minden hétvégén disco, party, lerészegedés, míg az újszülött csecsemőt a mama pelenkázza, eteti. Szó sincs róla, én is elmegyek kikapcsolódni, míg a nagyszülők vigyáznak rá, de nem minden hétvégén. Nem mindegy, hogy miről szól a kikapcsolódás. /És nem hanyagolom el magam! Eltudok menni fodrászhoz is, és szoláriumba is pl/. Nem az az életcélom, hogy lerészegedve egy partyban csókolózgassak, meg pasizgassak. Akkor minek vállalt gyereket? A maminak? Egy gyereknek stabil háttér kell- stabil szülőkkel. Nem pedig havonta új apukát hazavinni.

Egy ilyen lány még nem érett meg eléggé egy gyermekvállaláshoz. Amivel semmi gond, élje az életét, csak ne a gyerek rovására.

2017. ápr. 24. 09:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Úgy látom, kicsit félreértettétek, (de legalábbis nem jól értelmeztétek) a kérdésemet!

Az első és második választ úgy gondolom egy személy írta, a százalék alapján.

Szerintem a kérdésem egyáltalán nem nevetséges. Szó sincs róla, hogy egy egyedülálló anyuka nem ismerkedhet. Én azt ítélem el, ha mindig más pasival van együtt. Szerintem ez nem kiegyensúlyozott párkapcsolat! Természetesen ne temesse el magát, de gondoljon arra is, hogy a gyereknek mi jó!

Azzal sincs semmi bajom, ha a nagyszülőkre bízza a gyereket.

Hát ne haragudj, de 3 hónap ismeretség után csak egy buta nő vállal be valakinek gyereket! Persze hogy ne maradjon vele, és éppen emiatt kell jól kiismerni a másikat, nem pedig csak úgy bevállalni neki egy gyereket!

3-as! 27 évesen vállaltátok be a gyereket, és férjed van! Ez megint teljesen más téma! Nem egy idegennek szültél, és nem egy olyan embernek, aki szépen elhagyott mikor megtudta hogy terhes vagy!

4-es! Na végre valaki értette hogy miről beszélek!!! Nekem pont ezzel van "bajom" hogy ugyanazt az életet éli, és folyamatosan bulizik-pasizik! Köszönöm hogy egyetértesz velem!

És legyetek szívesek alaposan értelmezni a kérdésemet/mondanivalómat, és ne rögtön támadjatok le, mert szerintem korántsem hülyeséget írtam! Köszönöm!

2017. ápr. 24. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem sem kellene olyannak szülni, akinek a fő szórakozása a bulizás és pasizás. A ribik helyett inkább az értelmes embernek kéne szülnie.
2017. ápr. 24. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
azért szül, mert gyereket, családot szeretne. Semmi biztosíték nincs rá, hogy később, több gyerek után, házasságban nem bolodnul meg és jön rá a bulizhatnék
2017. ápr. 24. 13:03
 8/8 anonim válasza:
Jobb ha discoba jar....valaki unalomból pasizik. Meg enekelget a Fasy mulatóban.
2017. aug. 3. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!