Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első szex első baba után ki...

Első szex első baba után ki hogyan tette meg az első lépéseket?

Figyelt kérdés
Oszinten szolva felek hogy fajni fog stb.4honapja probalkoztunk nem esett jol :( fajt kellemetlen volt,most megint megprobalnank!
2017. máj. 7. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Bár nekünk 6 héttel a szülés után egyből jó volt, de nagyon óvatosan kezdtünk neki.

Próbálj ellazulni, kényeztessen a párod hosszan a behatolás előtt, talán a sikosító is jól jöhet (nem ismerem, sosem használtam).

2017. máj. 7. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Bizony ezt "erőltetni" kell egy kicsit. Egyre jobb és könnyebb lesz. A hormonok ellened dolgoznak, ezért nem biztos, hogy elég nedves leszel.

Viszont a kettőtök közötti, a férjed és közötted lévő intimitás fenntartása nagyon fontos. Pontozzatok le, de a szex hozzatartozik egy kisgyermekes pár életéhez is.

2017. máj. 7. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Bocsánat ha túl részletes, de..

Nekünk az vált be, hogy oldalt fekszünk egymás mögött vagy felettem van a párom én pedig háton.

Még mi sem vagyunk a régiek, de az segít ha megtaláljátok azt a pózt ami a legjobb. Nekem pl mondta a nőgyógyász hogy picit előre hajolt a méhem vagy mi, gondolom ez is befolyásolja hogy nem minden "régi" kedvenc póz jó most.

Szóval az én tanácsom, hogy váltsatok pózt ha az előző nem jött be. És nagyon lassan "engedd be". Mi is először vagy 10 percig csak 2-3 centit haladtunk. Lassan. Utána már könnyebb.

A másik, hogy tudatosan figyeljetek arra, hogy azt tegyétek ami jó. Ha nem megy a behatolás, akkor másképp kényeztessétek egymást. Sajnos nálunk libidó zuhanás lett a túl aggódás és a "jaj fájni fog"? Gondolatoktól..

2017. máj. 7. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
64%

Azèrt 4hónap sok idő, szerintem nagyon ráparáztál, pedig ezzel csak magad alatt vágod a fát!

Pohár bor, zene, hangulat stb. Ès nem kell ennyire túlagyalni!

2017. máj. 7. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!